Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesen florasepttel...

Kavics1 kérdése:

6 hetes terhesen florasepttel takarítottam. Baj lehet belole?

Figyelt kérdés
Probaltam nem be lélegezni, de igy is ereztem a szúrós szagot.
2017. febr. 6. 06:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyi bajt okozna, akkor nem küzdene a föld a túlnépesedés problémájával.
2017. febr. 6. 07:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz.

Én pl a 7. hónapban sósavaztam...

2017. febr. 6. 07:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj, csak amennyire tudod szellőztess közben vagy próbáld ne közvetlen belélegezni. Bár gondolom erre figyeltél :) Én tegnap hidegzsíroldóztam, bár bevallom semmi szaga nem volt... lehet lejárt XD gumikesztyű + ablak nyitva... Takarítani muszáj és ennyitől nem lesz baja a babának. Pláne nem, ha nem napi szinten műveli az ember :)
2017. febr. 6. 07:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja, de az első 12. hétben érdemes tartózkodni a vegyi anyagoktól is.
2017. febr. 6. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanazokkal a szerekkel takarítok, és ugyanannyit, mint a terhesség előtt. Viszont gumikesztyűt használok, és kinyitott az ablakot a fürdőben. Ennyi.

A baba jól van.

36 hkm

2017. febr. 6. 08:56
 6/6 babyboom567 ***** válasza:
30. hétig dolgoztam,takarítónő vagyok,csak az egyik savas ipari szert kellett kerülnöm,minden rendben kisfiam tegnap volt 8 hetes,egészséges 4000gr-al született már 5890gr:)
2017. febr. 6. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!