Ebben az esetben mikor kezdenétek el szép, apránként
vásárolgatni a babának?
Figyelt kérdés
15 hetes, veszélyeztetett terhes vagyok. Sokat pihenek itthon, csak alkalmanként megyünk vásárolni, meg napi 1 séta a megengedett. A terhességem maximum a 37. hétig engedik.
Sok mindent majd rendelni fogunk, de a babaruhákat, ápolási dolgokat én szeretném megvenni; és ha lehet, akciósan. Hetente egyszer megyünk nagyobb üzletbe. Ha látok valami jót, akkor megvehetem már; nem korai?
2017. febr. 5. 18:49
1/7 anonim válasza:
Ha biztosra tudod a nemét már akkor miért lenne korai? A babona miatt mondod? Mert akkor csak akkor vásároljatok ha megszületett.;)
Én 16.héten megyek dokihoz.( 10-én) és ha ott megerősíti h valóban fiút várok akkor én már megyek is az üzletekbe vásárolgatni.. :)
Lányomnál is elég hamar vettünk ezt azt...
2017. febr. 5. 18:54
2/7 anonim válasza:
1-es vagyok.. Vagy azért kérded mert veszélyeztetett vagy? De miért üti egyik a másokat??
2017. febr. 5. 18:55
3/7 anonim válasza:
*másikat..
2017. febr. 5. 18:55
4/7 anonim válasza:
Én megvenném, mert nem vagyok babonás és részemről az, hogy tartózkodok a vásárlástól, csak erősítené az aggodalmam, hiszen ez nem kimondott szavakkal, de azt jelenti, hogy nem mersz bízni, hinni benne teljesen, hogy minden rendben lesz. Én nagyon rettegősen indultam, féltem, hogy elvetélek a 12.hét előtt. A 9.hétig napi szinten sírtam az aggodalomtól és aztán megelégeltem es elkezdtem vásárolgatni. Nem 100 ezres dolgokat, hanem csak ruhácskákat vettem. Jelenleg 16 hetes vagyok és komplett ruhatára van a babának. Az óva intő véleményekre és a rikácsolásokra (hogy majd nem lesz jó a méret...) is teszek magasról. Majd veszek másik méretet, nem érdekel. A lényeg, hogy engem megnyugtat, biztonság érzetet ad az, hogy folyamatosan vásárolok neki, rakom a kis fészkünket.
2017. febr. 5. 18:56
5/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem csak, mert mindenhol azt hallom, olvasom, hogy ilyenkor még korai...
A veszélyeztetettség csak annyira tartozik ide, hogy nem tudok órákat shoppingolni, s mivel fontos az ár is; ezért csak lassan gyűlnének össze a dolgok.
Én úgy érzem, most kell elkezdenem, hogy minden meglegyen, valahogy mégis zavar a tudat, hogy sokan ilyenkor még nem vásárolnak... Pedig nem vagyok babonás.
2017. febr. 5. 19:58
6/7 anonim válasza:
Én a második babámat várom és mindig akkor vásároltam nekik, amikor akartam. Csak a terhességi kor miatt nem fogtam vissza magam. 19 hetesen derült ki, hogy kisfiam lesz, már mentünk is venni ezt-azt. Most is 19 hetes vagyok, 3 hete tudjuk, hogy kislány lesz, sokmindent nem kell venni, ruhát szerintem csak azért nem vettem még, mert nyáriakat szerintem úgyse találok még ilyenkor. Ráérünk még nagyon, viszont.... ha jól esik akkor miért ne???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!