Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem árt a babának, ha át kell...

Nem árt a babának, ha át kell mennem olyan fémjelző sípolós ajtón?

Figyelt kérdés
Bíróságra kell mennem és ott lesz ez az ajtó, ami jelzi ha valkinél fémtárgy van. Valahol hallottam hogy ez valamilyen röntgensugarak alapján működik. Most ez tényleg igaz? Árthat ez a babámnak?
2008. okt. 10. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mágneses elven működik, egyszeri alkalom nem fog gondot okozni..

Nem röntgen!!!! szép is lenne .A mágnes a fémtárgyakra reagálva besípol..annyiszor kell átmenni, ahmeddig sipol.

Azért érdeklődhetsz, mert egy női rendőr csinál helyette ruházatátvizsgálást, amikor megtapogatjaa zsebeket, derekadnál, bokádnál.

2008. okt. 10. 09:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ, egy picit megnyugodtam!
2008. okt. 10. 09:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, tényleg nem röntgen, hanem mágneses alapon működik.

Azok a biztonsági kapuk, amelyeken egy bevásárlás során számtalanszor átmész a butikokban és a hiper-, szupermarketekben ugyanezen az elven működnek és gondolom, hogy azoktól sem félsz. Tehát csak nyugodtan.

Egyébként ugyanez vonatkozik a reptéri ellenőrző kapukra is.

2008. okt. 10. 09:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nem lesz semmi baja!
2008. okt. 10. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is átmentem ilyenen, kb. 6-7 hetes lehettem, Munkácsy festményeit néztük meg. Eszembe se jutott ilyesmi, hogy árthat. Most 22 hetes vagyok, és minden rendben!
2008. okt. 10. 09:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, nagyon rendesek vagytok. És boldog babavárást mindenkinek!
2008. okt. 10. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!