Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen székrekedést követő...

7 hetesen székrekedést követő barna pecsételő vérzés mire utalhat?

Figyelt kérdés
2017. febr. 4. 15:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

A magnézium székrekedésre is jó, nekem arra is bevált.

Maga a hüvelykúp is okozhat enyhe vérzést, mert irritálhatja a hüvely nyálkahártyáját.

Nem lesz semmi baj. Te megteszel mindent, ami lehetséges.

2017. febr. 4. 21:13
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igyekszik az ember. :) Köszönöm a jótanácsokat is. Majd veszek magnéziumot, mert már sokaktól hallom, hogy jót tesz.
2017. febr. 5. 09:55
 13/25 anonim ***** válasza:
79%

én is örülök, h minden rendben lett végül!

A lényeg, nem azért írom le, h kötekedjek, de ha valaki hasonló helyzetbe kerül és rátalál erre a kérdésre hasznos lehet az info!

Szóval, ha valaki már amúgy is kap progi pótlást, és ennek ellenére elkezd barnázni, akkor a protokoll szerint egyből szigorú fekvés az ajánlatos! Utána felhívni a magánorvost vagy a kórházi ügyeletet, beszámolni neki a történtetről,, aki nagy valószinűséggel az utro emelését fogja javasolni, magnéziummal és ágynyugalommal egybekötve!

Értem én, h a lelket megnyugtatja, ha bemész és kiderül, h nincs vetélés, de a mozgással, autózással stb. többet ártassz! Mert ha beindult a vetélés akkor már teljesen mindegy, hogy mész-e egyből kórházba, ha pedig nem arról van szó, akkor az utro emelésén és pihenésen kivül semmit nem tudsz tenni, de bent a kórházba sem tudnak ennél többet tenni az orvosok sem!

Ha elmúlik a barnázás, akkor valoszinű minden oké, de 1-2 nap múlva érdemes ellátogatni a dokihoz a biztonság kedvéért, ha a fekvés és a gyógyszer emelés ellenére nem múlik a barnázás, és átmegy vérzésba, akkor már lehet aggodni, h gond van, de a piros vérzést (görcsök nélkül) okozhatja hematóma is, aminek a legjobb gyógyszere szintén az ágynyugalom! vagy a méhszájhoz közeli megtapadás (szintén szigorú fekvés)

Ahogy az előző válaszoló is írta, h hüvelykúp esetén is előfordulhat szines váladék, sőt vérzés is, mert gyakori használat során felmarja a hüvely falat! Valaki ezért inkább a szájon át szedhetőt ajánlja!

2017. febr. 5. 13:22
 14/25 anonim ***** válasza:
2017. febr. 5. 20:01
 15/25 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as válaszoló! Nagyon köszönöm a válaszod. Bizony jól látod a dolgot. Sajnos ma reggelre elkezdtem pirosan vérezni, nem vészes, de elég aggasztó. Elmentem az orvoshoz, van a babának szívhangja, és azóta is fejlődött 2 mm-ert mióta 2 napja voltam uh-n. Ugye akkor semmit nem láttak, mára azonban egy 13*6 mm-es hematómám van, így szigorú ágynyugalmat ajánlott az orvos, és azt mondta, hogy most már a természet dönti el, hogy megmarad-e a baba vagy sem, fenyegető vetélés kockázata áll ugyanis fenn. Nem tudom, hogy van-e esély rá, hogy megmaradjon, vagy ez már valahol eldöntött, csak az orvos nem akart megijeszteni. Az Utrogestan adagján nem emelt, ugyanannyit kell magamhoz vennem, mint eddig, csak most már szájon át és nem hüvelyen keresztül. Görcsöm nincs, ez vigasztal, de majd kiderül hamarosan, hogy mit hoz a jövő. Köszönöm eddigi válaszaidat is, nagyon hasznos volt.
2017. febr. 6. 13:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

szia!

sajnálom, h végül lett egy hematoma, ez sajna bárkinél előfordulhat! Nekem 2 ismerősömnél is volt, konkrétan pisilésnél folyt a vér is! De mind2 nél megmaradt a baba, sőt már meg is születtek! Ahogy írtam, egy orvossága van a szigorú ágynyugalom, csak wc re és mosokodni lehet kikelni az ágyból!

Azon, h azt mondt a doki, h fenyegető vetélés meg ne aggódj, bármilyen barnás, pirosas folyásnál, vérzésnél ez mondják! Ha betartod a szigorú fekvést, szépen kiürül magától! Remélem minden rendben lesz, kitartást!

2017. febr. 6. 13:50
 17/25 A kérdező kommentje:
Szióka, nagyon köszönöm a biztatást.:) Szerinted az állandó orrfújás és tüsszögés árthat a felszívódásnak? Megfáztam és két-három napja el van dugulva az orrom és amikor fújom, bizony kifejtek egy erőt, hogy a dugulás elmúljon. Lehet, hogy hülyeség, de vajon ez árthat, ha túl sűrűn történik? Ez is egy erőlködés szerintem. A székrekedésemről már ne is beszéljünk. :(
2017. febr. 6. 14:16
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem jó, az tény, probálj ne erőlködni, nekem 33. héten ilyesmi betegség miatt volt vérzésem, megpattantak a hajszálerek a sok köhögéstől meg orrfújástól!

Terhesen nem lehet orrcseppet használni, esetleg probáld meg a homeopátiásat (én is azt használtam, de nekem nem sokat segített) vagy tengervizes orrsprayt! Ha nagyon nem vagy jól menj el a háziorvoshoz vagy ilyes esetben hivd ki (pláne influenza szezonba inkább ne menj be) és kérj tőle valamilyen segítséget, hátha ő tud valami konkrétabbat ajánlani a betegségre amit lehet terhesen is használni! (vagy hívd fel)

2017. febr. 6. 15:05
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. Írtam neki üzenetet, mert a vizsgálatot sem ő végezte, mert műtött, hanem egy másik doktor bácsi. Remélem válaszol.
2017. febr. 6. 15:30
 20/25 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi a helyzet?

2017. febr. 8. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!