7 hetesen székrekedést követő barna pecsételő vérzés mire utalhat?
A magnézium székrekedésre is jó, nekem arra is bevált.
Maga a hüvelykúp is okozhat enyhe vérzést, mert irritálhatja a hüvely nyálkahártyáját.
Nem lesz semmi baj. Te megteszel mindent, ami lehetséges.
én is örülök, h minden rendben lett végül!
A lényeg, nem azért írom le, h kötekedjek, de ha valaki hasonló helyzetbe kerül és rátalál erre a kérdésre hasznos lehet az info!
Szóval, ha valaki már amúgy is kap progi pótlást, és ennek ellenére elkezd barnázni, akkor a protokoll szerint egyből szigorú fekvés az ajánlatos! Utána felhívni a magánorvost vagy a kórházi ügyeletet, beszámolni neki a történtetről,, aki nagy valószinűséggel az utro emelését fogja javasolni, magnéziummal és ágynyugalommal egybekötve!
Értem én, h a lelket megnyugtatja, ha bemész és kiderül, h nincs vetélés, de a mozgással, autózással stb. többet ártassz! Mert ha beindult a vetélés akkor már teljesen mindegy, hogy mész-e egyből kórházba, ha pedig nem arról van szó, akkor az utro emelésén és pihenésen kivül semmit nem tudsz tenni, de bent a kórházba sem tudnak ennél többet tenni az orvosok sem!
Ha elmúlik a barnázás, akkor valoszinű minden oké, de 1-2 nap múlva érdemes ellátogatni a dokihoz a biztonság kedvéért, ha a fekvés és a gyógyszer emelés ellenére nem múlik a barnázás, és átmegy vérzésba, akkor már lehet aggodni, h gond van, de a piros vérzést (görcsök nélkül) okozhatja hematóma is, aminek a legjobb gyógyszere szintén az ágynyugalom! vagy a méhszájhoz közeli megtapadás (szintén szigorú fekvés)
Ahogy az előző válaszoló is írta, h hüvelykúp esetén is előfordulhat szines váladék, sőt vérzés is, mert gyakori használat során felmarja a hüvely falat! Valaki ezért inkább a szájon át szedhetőt ajánlja!
szia!
sajnálom, h végül lett egy hematoma, ez sajna bárkinél előfordulhat! Nekem 2 ismerősömnél is volt, konkrétan pisilésnél folyt a vér is! De mind2 nél megmaradt a baba, sőt már meg is születtek! Ahogy írtam, egy orvossága van a szigorú ágynyugalom, csak wc re és mosokodni lehet kikelni az ágyból!
Azon, h azt mondt a doki, h fenyegető vetélés meg ne aggódj, bármilyen barnás, pirosas folyásnál, vérzésnél ez mondják! Ha betartod a szigorú fekvést, szépen kiürül magától! Remélem minden rendben lesz, kitartást!
Nem jó, az tény, probálj ne erőlködni, nekem 33. héten ilyesmi betegség miatt volt vérzésem, megpattantak a hajszálerek a sok köhögéstől meg orrfújástól!
Terhesen nem lehet orrcseppet használni, esetleg probáld meg a homeopátiásat (én is azt használtam, de nekem nem sokat segített) vagy tengervizes orrsprayt! Ha nagyon nem vagy jól menj el a háziorvoshoz vagy ilyes esetben hivd ki (pláne influenza szezonba inkább ne menj be) és kérj tőle valamilyen segítséget, hátha ő tud valami konkrétabbat ajánlani a betegségre amit lehet terhesen is használni! (vagy hívd fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!