Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38+4hetes vagyok, ma reggel...

38+4hetes vagyok, ma reggel egy ujjbegynyi nagyságú barnás zselés nyák jött ki belőlem, azóta se semmi, ez a nyákdugó lehetett?

Figyelt kérdés
Hétfőn a vizsgálat után volt kis vérzésem,nyilik a méhszájam is,még tegnap is volt barnás folyásom.Ezért nem tudom hogy ez a mai nyák,ahhoz tartozik,vagy a nyákdugó lehetett?A hasam még fent van,ma voltam uhn ,azt mondták a baba nagyon jól érzi magát még odabent.Ha elment a nyákdugó,rá hány napra várható kb a szülés?Semmi fájdalmam nincsen.
2010. máj. 7. 13:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hűűű de izgi !!!:)))

Majd írd ám meg , hogy mi újság .

Én is szorítok nagyon és csodálatos szülést kívánok.

19 hkm

2010. máj. 7. 19:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,köszönöm:-)Reggel megyek,kiváncsi leszek mit mondanak majd:-)
2010. máj. 7. 20:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Na??? Már babázol?
2010. máj. 9. 19:42
 14/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Igen babázom már,05.08-án este megszületett a kislányom.Ahogy éreztem,ezt a dátumot be is jött:-)

Nehéz szülés volt de megérte:-))))

2010. máj. 13. 15:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is bejött a megérzésem, 11-én kedden született a kisfiam. Jó egészséget Nektek! :)
2010. máj. 18. 18:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,én is jó egészséget kivánok Nektek!
2010. máj. 19. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!