Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38+4hetes vagyok, ma reggel...

38+4hetes vagyok, ma reggel egy ujjbegynyi nagyságú barnás zselés nyák jött ki belőlem, azóta se semmi, ez a nyákdugó lehetett?

Figyelt kérdés
Hétfőn a vizsgálat után volt kis vérzésem,nyilik a méhszájam is,még tegnap is volt barnás folyásom.Ezért nem tudom hogy ez a mai nyák,ahhoz tartozik,vagy a nyákdugó lehetett?A hasam még fent van,ma voltam uhn ,azt mondták a baba nagyon jól érzi magát még odabent.Ha elment a nyákdugó,rá hány napra várható kb a szülés?Semmi fájdalmam nincsen.
2010. máj. 7. 13:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Valószínüleg az volt, de ne foglalkozz vele, mert akár hetekkel szülés előtt kijöhet! Nekem már kijött pedig csak 37 hetes vagyok!
2010. máj. 7. 14:04
 2/16 anonim ***** válasza:

szia.szerintem az a nyákdugó lehetett.elvileg azt mondják h az elmehet szülés előtt hetekkel is,meg napokkal is.de elmehet a szülés napján is.első baba?nekem igen.könnyű szülést kívánok.

38+2 hetes km

2010. máj. 7. 14:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Igen első babám,azért is nem tudom hogy mennek ezek a dolgok:-))Valahogy szülnék is már meg nem is:-))Én is könnyü szülést kivánok Nektek!
2010. máj. 7. 14:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Az előbb elment egy jó nagy darab,majdnem tenyérnyi rész,ez már tuti a nyákdugó volt,teljesen be vagyok sózva,nem tudom mi lesz,félek is meg nem is:-)
2010. máj. 7. 15:15
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nézesd meg magad, mert a nyákdugó nem olyan nagy mennyiségű (vagy legalábbis nekem nem annyi volt). Egyébként én utána két nappal megszültem.
2010. máj. 7. 17:11
 6/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem az orvosommal,azt mondta ha,fájásaim lesznek akkor menjünk be.Amúgy pont reggel megyek hozzá nstre.
2010. máj. 7. 17:28
 7/16 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok mint Te. Illetve nekem 36+5 hetesen volt egy erőteljesebb vizgsálat, aztán aznap kicsit véreztem, (mondta a doki, hogy nyitva a külső méhszáj, nem kell megijedni) másnap bara, és még aznap este egy hüvelykujj körömnyi barnás egybefüggő valami... Aztán másnap délelőtt újra. Azt hittem, hogy a nyákdugó volt, viszont tegnap voltam orvosnál, a belső méhszáj teljesen zárva van, vagyis nem a nyákdugóm ment el. Most 38+1 hetes vagyok, nagyon várom, hogy történjen valami, mondjuk egy kis fájás, vagy nyákdugó... semmi panaszom az égvilágon, jobban "fájt" a pocim amikor az elején voltam, mint most. :)
2010. máj. 7. 17:29
 8/16 A kérdező kommentje:
:-)))Hát a nyákdugót észreveszed majd,én is el se tudtam képzelni milyen lehet,de egyből megismertem:-)Fájásom nekem sincsen,néha derékfájás ,az se vészes.Hát kiváncsi leszek mi lesz,valahogy mikor elképzeltem a szülés dátumát,mindig a május 8 ugrott be.Az meg holnap lesz:-)
2010. máj. 7. 17:40
 9/16 anonim ***** válasza:
Szorítok nagyon! :)
2010. máj. 7. 18:51
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi:-)
2010. máj. 7. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!