A baratommal nem vedekezunk de soha nem ment el bennem, kb 2-2,5 hete kesik de semmi tunete nincs a terhessegnek es csinaltam tesztet is es negativ de meg nem jott meg. Mire szamitsak?
Figyelt kérdés
2017. febr. 3. 18:02
11/21 A kérdező kommentje:
Rendben megertettem, es vedekezni fogunk de nagyon remelem hogy egyenlore nem vagyok az
2017. febr. 3. 18:43
12/21 anonim válasza:
tesztelj :) és várjuk az eredményt.
Amúgy szerintem ha nem szeretitek az óvszert (mertén pl. baromira nem), és tablettát meg nem akarsz szedni, akkor szerintem egészísétek ki a megszakításos módszert valamivel.Én pl spermicid kúpot használok mellé, így ha tartalmaz spermiumot az előváladék, akkor azt kivédi a kúp
13/21 anonim válasza:
utoljára két hete voltatok együtt,akkor kellett volna megjönnie. Simán lehet,hogy pont megfogant mielőtt megjött volna,és korai volt még rá egy hétre tesztelni. Nem számít,hogy nem megy el benned,bármikor becsúszhat.
14/21 A kérdező kommentje:
Csinaltam meg egy tesztet, az is negativ lett.
2017. febr. 5. 21:41
15/21 A kérdező kommentje:
Ha elotte fogant meg akkor is az elso teszt kimutatta volna most meg a masodik az is de mind ketto negativ.
2017. febr. 5. 21:42
16/21 anonim válasza:
akkor nagy valószínűséggel nem vagy terhes, van, hogy csak úgy késik vagy kimarad, de ha nem változik semmi, inkább menj orvoshoz
17/21 Albu válasza:
Ha gumi nélkül szexelsz, valószínűleg idővel anyává fogsz válni. Vagy felnősz a feladatodhoz, vagy viseled a jogos megvetést magadban életed végéig. Erre számíts!
18/21 A kérdező kommentje:
Más problema miatt nem jött meg a bajom,soha nem lehet anya
2017. febr. 22. 18:34
19/21 anonim válasza:
Ha korai akkor még a teszt nem mutassa ki,még kell várnod egy picit de biztosabb ha el mész orvoshoz ő legalabb többet tud mondani mind mi,mert mi csak találgathatunk. Remélem minden rendben lesz! :)
20/21 anonim válasza:
A 18-as választ azért írtad, mert már voltál dokinál és ezt mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!