Kedden lefeküdtem a barátommal, nem élvezett belém, de előválladék belém mehetett. Szerda este fejfájásom volt, de tompán. Hányingerem nem. Lázat mértem és az 36.8 volt, ami még nem hőemelkedés. Mennyi esélye van a terhességnek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 15:45
1/7 anonim válasza:
Vagy terhes vagy, vagy nem. 50-50%. Csinálj tesztet.
2/7 anonim válasza:
Az az 1 biztos,hogy a ezek nem a terhesseg tunetei,plane nem 1 nap utan...de meg a teszt sem mutatja ki ilyenkor... a ciklusod melyik feleben jarsz??? 72 oras tabi??
3/7 anonim válasza:
2 esélyes a dolog, de kedden történt, ma csütörtök van, esetleg, még szerintem van lehetőséged 72 órás tablettát feliratni, és sürgősen bevenni, úgy tuti nem leszel terhes.
Irány az orvos!!!
KIVÉVE, ha babát szeretnétek.
4/7 anonim válasza:
de faraszto ezek ahulye kerdesek nem elvezett belem csak az elovaladek lehetek terhes:S
5/7 anonim válasza:
Mikor volt az utolsó menstruációd? Tüneteket nem érezhetsz!
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tervezünk babát, de ha jön akkor jöhet.
Június 29.én jött meg utoljára.
2009. júl. 23. 22:16
7/7 anonim válasza:
Szia! Nagy valószínűséggel nem vársz babát, és a szerdai tüneteid nem lehetnek a terhesség tünetei, ha 29-én jött meg utoljára és rövidek a ciklusaid,akkor érezheted már a fejfájással az úgynevezett pmst, premenstruációs szindróma. A teszt még semmit sem mutatna. Nem tudom szurkoljak-e a babáért, mindenesetre kívánom legyen úgy, ahogy szeretnétek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!