Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy 15 hetesen...

Normális, hogy 15 hetesen állandóan pisilnem kell és sokszor vagyok szomjas?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy ezek lehetnek a terhességi diabétesz jelei is. Van okom félni tőle, mert IR miatt Merckformint szedtem, de a 12. héten azt abba kellett hagynom. A diétát továbbra is tartom.

Még arra gondoltam, hogy a növekvő méhem most jobban nyomja a hólyagom -remélem csak ennyi a gond- és ettől van.

2017. febr. 3. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:

A magzatvizet naponta cseréli a szervezet, ami jelzi is ha szüksege van.

Igyàl sok vizet

2017. febr. 3. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az elejétől ez van. De nagyon durván 3percenkent jarok wc-re. Mellette én is sokat iszom. Én spec felfázásra gyanakodam már.. De minden rendben találtak. Sima tünet.. :) tehát normális... Nálam. Nekem meg sem fordult a fejemben a diabétesz..
2017. febr. 3. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát azért én néznék egy vércukrot.Ezt simán akár otthon is meg lehet mérni.Ha nincs vércukormérő készüléked akkor kérj meg valakit akinek van.Sokszor gyógyszertárakban, házirovosnál is meg tudják merni.1 perc az egész.
2017. febr. 3. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a 12. héten rendben volt a vérképed és diétázol, én nem aggódnék a helyedben. Tipikus terhes tünet a sok pisilés, én is sokat járok.

A szomjúsághoz meg tudni kéne, összességében mennyit iszol. Én majdnem 2 másfél literes ásványvizet naponta (+ reggeli tea, néha esti is, hetente többször leves, és néha üdítő vagy gyümölcslé vagy ma pl. 4 dl tejet ittam). És ez egyáltalán nem sok, mert terhesen többet kell inni, mint egyébként, és ha nem vagy terhes, akkor is sok folyadékot ajánlanak. Ha csak 1-másfél litert ihatnék, én is állandóan szomjas lennék.

2017. febr. 3. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, és persze több ivás = több pisilés. :)
2017. febr. 3. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!