Eddig ment a hasam 2 napig, most meg allandoan azert erzem hogy kakilni kell megse tudok! Mitől lehet? 37+4 hkm
Nem volt semmi sem ejszaka. Reggel volt csak szekletem, de megint nem normalis, kicsir folyekonyabb, vagy h mondjak ezt. ( ne haragudjatok hogy igy fogalmazok, nem tudom hogy tudnam szepen leirni)
Most egy kicsit furan erzem magam. Nagyon mozog a kislany. Es egesz nap csak aludnek. Most nem tudom nektek elmagyarazni milyen erzesem van, de mint mikor menstrualok, es ha betetet hasznalok, erzem hogy folyik, a tamponnal sose ereztem ezt , maximum akkor ha cserelni kellett. Na mar ezt ereztem ma 2x de semmi sincs a bugyimon se ha kitorlom. Azt hittem a nyakdugo, de nem.
Kulfoldon elek, multheten szerdan a 37. Heten voltam utoljara uh-an. Mostmar nem lesz, azt mondtak ha keveset mozog akkor menjek be.
Ma mozgott eleg sokat delelott, de most csak ha kicsit megrazom, vagy "megcsikizem"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!