Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eddig ment a hasam 2 napig,...

Eddig ment a hasam 2 napig, most meg allandoan azert erzem hogy kakilni kell megse tudok! Mitől lehet? 37+4 hkm

Figyelt kérdés
Mi oka lehet ennek? Kicsit faj a derekam, meg szurkal ott lent. Ilyen elviselheto menstruacios gorcsokre hasonlit, de kozel sem a nagyon fajdalmasokhoz.
2016. máj. 29. 22:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Akkor lehet beindult a szülés. Én mindenképpen megnézetném magam dokival.
2016. máj. 29. 22:17
 2/22 anonim ***** válasza:
Sztem is.és írj majd.drukkolok.
2016. máj. 29. 22:20
 3/22 anonim ***** válasza:
Ahogy írták már,így indulhat a szülés😊
2016. máj. 29. 22:44
 4/22 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom csajok... Most nem faj a hasam meg semmi, de mar ittam tejet is ... De semmi :/
2016. máj. 30. 00:15
 5/22 anonim ***** válasza:
Szia Kedves kérdező! Hogy telt az éjszakád? Nem lett semmi?😊
2016. máj. 30. 09:02
 6/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is befog indulni :)
2016. máj. 30. 15:39
 7/22 A kérdező kommentje:

Nem volt semmi sem ejszaka. Reggel volt csak szekletem, de megint nem normalis, kicsir folyekonyabb, vagy h mondjak ezt. ( ne haragudjatok hogy igy fogalmazok, nem tudom hogy tudnam szepen leirni)

Most egy kicsit furan erzem magam. Nagyon mozog a kislany. Es egesz nap csak aludnek. Most nem tudom nektek elmagyarazni milyen erzesem van, de mint mikor menstrualok, es ha betetet hasznalok, erzem hogy folyik, a tamponnal sose ereztem ezt , maximum akkor ha cserelni kellett. Na mar ezt ereztem ma 2x de semmi sincs a bugyimon se ha kitorlom. Azt hittem a nyakdugo, de nem.

2016. máj. 30. 17:47
 8/22 A kérdező kommentje:
Na most elkezdett fajni a derekam ?! De csak az egyik oldalt ahol egyszer meghuztam. Mosogattam es kozben. Mi tortenik velem?!
2016. máj. 30. 18:13
 9/22 anonim ***** válasza:
Ez már egyre izgibb... ☺😊 dokival nem beszéltél? Mikor voltál vizsgálaton? Méhszáj akkor hogy állt?
2016. máj. 30. 22:12
 10/22 A kérdező kommentje:

Kulfoldon elek, multheten szerdan a 37. Heten voltam utoljara uh-an. Mostmar nem lesz, azt mondtak ha keveset mozog akkor menjek be.

Ma mozgott eleg sokat delelott, de most csak ha kicsit megrazom, vagy "megcsikizem"....

2016. máj. 30. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!