Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sotret vagy Roaccutan mellett...

Sotret vagy Roaccutan mellett esett valaki teherbe? Ha igen, mi történt?

Figyelt kérdés
2017. febr. 2. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ajjjjajjjj! Ha ez igy van s.o.s-ben beszelj orvossal!

A tajekoztaton en benne van, hogy über magzatkarosito ez a 2 fele gyogyszer...

2017. febr. 2. 20:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ala kell irnod, hogy szedsz fogamzasgatlot , a sajat felelosseged. En borgyogyaszaton dolgozom, es csakis ugy irjuk fel, hogy terhessegi teszt minden egyes receptiras elott (tehat havonta ).

Sulyos fejlodesi rendellenesseget okoz. ( nincs kar, lab stb. )

2017. febr. 2. 20:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Teljesen egyértelmű a védekezés. Ami nyilván meg is történt. De sajnos előfordulhat, hogy az immunrendszer legyengül, és nem úgy reagál a fogamzásgátlóra.
2017. febr. 3. 08:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Én elmennék az első UH-ra és megnézném, hogy mi a helyzet. mm pontossággal le tudják írni, hogy mi a helyzet a babával. Hiányzik-e valami, vagy sem, látnak-e bármi problémát vagy sem!
2017. febr. 3. 10:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Mert te most így vagy valóban? Vagy csak sejted, hogy terhes vagy?

Nincs tapasztalatom. Annyit tudok csak, hogy (a roacuttanról) azon kevés gyógyszerek közé tartozik, amik egyértelműen károsak a magzatra. Velem csak azért nem szedettek 15 éves koromban fogamzásgátlót emellé a gyógyszer mellé, mert letettem a nagy esküt, hogy még nem élek nemi életet és a kezelés alatt sem fogok.

Nem tudom amúgy, hogy tényleg mit csinál ez a szer, de nagyon nem jól hangzik a tájékoztató alapján

2017. febr. 3. 10:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Az első két gyermekemnél is már korábban éreztem, hogy a hasamban vannak. Még nem biztos, hogy terhes vagyok, csak mintha valami változott volna... ezért félek, hogy mi lesz.
2017. febr. 4. 09:16
 7/11 anonim ***** válasza:
És ahelyett, hogy vettél volna már egy tesztet, vagy a gyanúval orvoshoz rohantál volna, tegnapelőtt óta lesed itt a válaszokat? Hát nem vagy komplett! Szegény meglévő gyerekeid...
2017. febr. 4. 09:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha csinálnék is tesztet, akkor sem mutatna semmit, menstruáció előtt egy héttel! Köszönjük szépen, a gyerekeim ennél tökéletesebben nem is lehetnének, kedves válaszoló!
2017. febr. 5. 10:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Aki ilyen gyogyszert szed az vedekezik!

Es igen, en is szedtem, sot ket kurat is , osszesen majdnem 3 evig. Vedekeztunk gyogyszerrel ES ovszerrel is!

De te majd most jossz azzal, hogy a koton kiszakadt a gyogyszer meg hibazazalekos ....

2017. febr. 5. 11:28
 10/11 A kérdező kommentje:

Te jó ég! A kérdésre eddig egy ember válaszolt!

Engem nem zavar a véleményezés. Nyugodtan lehet szidni az embert.

Ez nem engem minősít.

A kérdés a következő volt: Sotret vagy Roaccutan szedése alatt esett-e valaki teherbe? Ha igen, megtartotta a babát? Mert ugye vannak olyan genetikai vizsgálatok amik már mindent megmutatnak.

2017. febr. 6. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!