Sotret vagy Roaccutan mellett esett valaki teherbe? Ha igen, mi történt?
Ajjjjajjjj! Ha ez igy van s.o.s-ben beszelj orvossal!
A tajekoztaton en benne van, hogy über magzatkarosito ez a 2 fele gyogyszer...
Ala kell irnod, hogy szedsz fogamzasgatlot , a sajat felelosseged. En borgyogyaszaton dolgozom, es csakis ugy irjuk fel, hogy terhessegi teszt minden egyes receptiras elott (tehat havonta ).
Sulyos fejlodesi rendellenesseget okoz. ( nincs kar, lab stb. )
Mert te most így vagy valóban? Vagy csak sejted, hogy terhes vagy?
Nincs tapasztalatom. Annyit tudok csak, hogy (a roacuttanról) azon kevés gyógyszerek közé tartozik, amik egyértelműen károsak a magzatra. Velem csak azért nem szedettek 15 éves koromban fogamzásgátlót emellé a gyógyszer mellé, mert letettem a nagy esküt, hogy még nem élek nemi életet és a kezelés alatt sem fogok.
Nem tudom amúgy, hogy tényleg mit csinál ez a szer, de nagyon nem jól hangzik a tájékoztató alapján
Aki ilyen gyogyszert szed az vedekezik!
Es igen, en is szedtem, sot ket kurat is , osszesen majdnem 3 evig. Vedekeztunk gyogyszerrel ES ovszerrel is!
De te majd most jossz azzal, hogy a koton kiszakadt a gyogyszer meg hibazazalekos ....
Te jó ég! A kérdésre eddig egy ember válaszolt!
Engem nem zavar a véleményezés. Nyugodtan lehet szidni az embert.
Ez nem engem minősít.
A kérdés a következő volt: Sotret vagy Roaccutan szedése alatt esett-e valaki teherbe? Ha igen, megtartotta a babát? Mert ugye vannak olyan genetikai vizsgálatok amik már mindent megmutatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!