Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Roaccutan mellett mennyire...

Roaccutan mellett mennyire lehet sportolni?

Figyelt kérdés
Mi van, ha én sportolni fogok mellette, mert nem tehetem meg, hogy ne sportoljak?
2015. ápr. 5. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy nem lehet mellette sportolni?

A bőrödre kell vigyázni mellette, meg a teherbeeséssel!

50 faktoros naptej mindenedre, ami kilátszik!

2015. ápr. 5. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? Max a nagyon súlyos mellékhatások miatt nem lehetne szerintem, de akkor már nagyobb gondod is lesz ennél. :D

Ha kint teszed, használj fényvédőt mindenképp (meg ugye amúgy is) meg testápolózz, persze azért ne most kezdj nagy testépítésbe és alakformálásba, mert a bőrödön nyoma marad.

2015. ápr. 5. 11:38
 3/5 A kérdező kommentje:
A betegtájékoztatóban is benne volt, hogy a nagyobb fizikai aktivitást kerülni kell, itt a gyik-on is sok helyen olvastam, hogy nem szabad. TF-es vagyok, edzés van mindennap többször is :D. A fényvédelmet tudom, köszi :). Kicsit fosok ettől a gyógyszertől, de már alig várom, hogy elkezdjem látni az eredményét.
2015. ápr. 5. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Én vívó vagyok és heti 3 x 2 órás edzésem van, nyilván ez függ attól is hogy mekkora dózisban szeded a gyógyszert. Nekem egy icipicit fájt a derekam de mára már megszokta, nem is érzem :)
2015. ápr. 9. 09:37
 5/5 A kérdező kommentje:
20 mg. Nekem még semmi, köszi a választ :).
2015. ápr. 16. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!