Masni90 kérdése:
A barátommal két éve vagyunk együtt, tulajdonképpen már a kapcsolatunk kezdete óta beszélünk róla, hogy legyen közös gyerekünk, de úgy tűnik elbizonytalanodott. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást, ugyanúgy vonzódunk egymáshoz mint a kapcsolatunk legelején viszont két teljesen különböző ember vagyunk és most bele akar kényeszeríteni azokba a dolgokba amiket ő szeretne, ha pedig nem akkor azt mondja nem akar így tőlem gyereket. Mintha ez még választható lenne, most csinálnánk, nem lenne már a hasamban. Van egy csodálatos birtokom, lovaim, kutyáim, gyönyörű házam paradicsomi környezetben, ami valóban sok munkával is jár, de mindig ez volt az álmom, így élni és most azt kéri váljak meg mindettől mert ő nem érzi így jól magát. Közben neki már van egy gyereke amit nekem nagyon nehéz elfogadni a mai napig is, gyakorlatilag a hét egyik felében vele van. Elgondolkoztam azon is, hogy ne tartsam meg ezt a babát, pedig nagyon akartam. Ti mit tennétek? Vállalnátok akár egyedül is? 26/L2017. febr. 2. 17:12
11/14 anonim válasza:
Örülj neki, hogy van csodás birtokod és hogy a Tied, így akkor ha minden kötél szakad, akkor is lesz hátteretek a babával, van hol laknotok, bizonyára nem lesznek anyagi gondjaitok, akkor mire vársz? Próbáld meggyőzni a pasidat, hogy a gyereknek is ideális a szép környezet, jó levegő, aztán ha marad, az nagyon jó.. Szüleid tudnak néha segíteni, netán testvéred? Rengeteg örömet ad egy gyerek, főleg hogy akartad is, szerintem ne foszd meg magad tőle, aki már van és megismételhetetlen. Én nem vagyok bigott meg semmi ilyesmi, szimplán egy boldog anyuka.
12/14 anonim válasza:
Tartsd meg a babát! Imádni fogjátok egymást! A többi meg majd megoldódik. Ti mindenképp ott lesztek egymásnak, bármi is történjen. Jó egészséget kívánok Nektek!
13/14 anonim válasza:
Természetesen tartsd meg, ez nem kérdés. Ez a pici a hasadban már szeret téged és te vagy az anyukája!
A szüleiddel beszélj. Meg fogsz lepődni, mennyire segítőkészek lesznek, ha kisbabáról van szó.
14/14 1Léna válasza:
Kedves Masni90!
Alkalmas vagy gyermeknevelésre és egy nőnek ez a legtermészetesebb életfeladata. Már tudod, mi a munka, és elértél dolgokat. Jó élettapasztalataid vannak, mert megtanultál már élőlényekről gondoskodni.
Ha tényleg szeret valaki az biztos hogy nem kéri azt, hogy hagyj ott mindent amit szeretsz. (Bár nem ismerhető az ajánlata, mire váltsd?) Szeretetről akkor beszélünk ha kölcsönösen fontos mindkét személy számára a másik boldogságának a szolgálata.
Szeretettel 1Léna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!