Már 3 hónapja nem jött meg a mensiim. és tegnap este a párom bennem ment el. Terhes lennék? Vagy leszek?
Uram Atyám... 3 hónapja nem jött meg és gondolom, eleve rajtad van a para, hogy terhes vagy (több tesztet is ezért csináltál, nem?), de még így sem jut eszetekbe gumit húzni. Ilyen kérdésekből következik a második kérdés:
"16 éves vagyok és terhes. A szüleiim tudta nélkül megcsiinálják az abortuszt?"
Más lány 10 évesen több f....t fogott már mint kilincset és azon vagy ki akadva hogy 19 évesen csináltam elsőnek védekezés nélkül??!!!
Sötétebb vagy mint a feketelyuk...
Nagyon sajnálom, hogy itt ennyi rögtön ítélő, bunkóskodó ember van.
Talán lehetsz terhes a negatív tesztek ellenére is.
Kíváncsi vagyok, mit mond majd a másik doki, akihez menni fogsz.
És ha kiderül, hogy terhes lettél, mik a terveid/terveitek?
"Más lány 10 évesen több f....t fogott már mint kilincset és azon vagy ki akadva hogy 19 évesen csináltam elsőnek védekezés nélkül??!!! "
Mesélj kicsilány: a 19 életév mágikusan véd a terhességtől, a lapostetűtől, az AIDS-től, a gonorreától, a trippertől, a méhnyakrákot okozó kórokozótól, ilyenektől?
Vagy a pasid egyébként is mosdik gyakran, és soha, senkinek nem rakja be védekezés nélkül?! Ja, hogy neked mégis ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!