Mi történik, ha megszűnik a cég a terhességem alatt, ahol jelenleg dolgozom?
Ez az egy üzlete van, ezen kívül vàsàrokra, rendezvényekre, fesztivàlokra jàr àrulni. A munkaszerződésemben az àll, hogy a munkahelyem ez az üzlet címe, illetve a munkàltató és munkavàllaló megàllapodnak abban, hogy a m.vàllaló munkahelye a munkàltató telephelyei és működési helyszínei, mely munkahelyeken a m.vàllaló munkàltatói utasítàs szerint foglalkoztatható. Területileg: vàltozó
Ezt akkor gondolom azért foglalhatta bele a szerződésre, mert szoktam vele én is jàrni a rendezvényekre àrulni.
Akkor igy jartal.
De ha jo a kontaktod a fonokoddel,akkor valoszinu hogy nem. De mindenhogyan egy terhesseg hosszu ido,es meg utana is otthon kell maradni (persze aki akar csak,mert van aki hamarabb visszamegy dolgozni).persze ha tud.
Szia. Ez az én kérdésem :
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__gyas-g..
Azóta a helyzet nem romlott, a cég még működik... Remélem nálatok is rendben lesz minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!