Császárosok, belső heg néha nektek is fáj második terhességnél?
Bocsi, felreertettem a kerdest. Még nem szultel, most varod a masodik babat.
Nem fajt a masodik terhessegnel a csaszaros heg nekem.
Első császár.Másodiknál nem fájt a heg,spontán szülés volt.Jelenleg a 3.-at várom és időnként olyan mintha a belső heg fájna
.
Második babával vagyok 28. hetes.
Most volt kb egy 3 hét, amikor nonstop fájt jobb oldalt a hegem, még a bal oldalamra se tudtam feküdni, mert ahogy húzta lefele a súly a hasamat, olyan volt, mintha kést szurkálnának a jobb oldalamba.. nem mondom, hogy nem tojtam be miatta, de elvileg minden ok...
Remélem nem lesz vele semmi gáz.
Utolsó válaszoló, detto, kérdeztem az orvost, azt mondta, vannak a hasunkban a műtét utáni összenövések, meg ahogy nő a méh, az lehet ilyen.
Én is így vagyok, mintha kést szurkálnának a jobb oldalamba (ott ki is vették a petevezetékemet).
Azért egy kicsit nekem ijesztő, igyekszem nem foglalkozni vele, csak amikor minden fórumon azt olvastam, hogy kb senkinek nem okozott problémát, nekem meg így fáj (pedig nem vagyok egy nyafogós) akkor egy kicsit beparáztattam magamat...
Nekem a magnézium szokott segíteni, amikor érzem, hogy kezd szurkálni, veszek be két magneb6-ot, ha meg oldalra fekszem, akkor a bal oldalamat kerülöm, meg teszek párnát a hasam alá támasztéknak.
Neked mit mond a doki, megpróbálhatod megszülni, vagy tuti császár megint?
Ha szeretnétek természetesen szülni csatlakozzatok a facebookon a Vbac támogató csoport Magyarország csoporthoz.Sok hasznos infó van.
Adminnak írjatok bemutatkozást és amint tud beenged a csoportba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!