Egy császármetszés utáni terhességnél lehetnek fájdalmak a korábbi belső hegek miatt?
13 hetemet betöltöttem és mostanában észrevehetően növésnek indult a pocakom. Szinte minden nap érzem a hasam alsó részét belül, fájdogál és fura érzés (érzem, hogy van). Legfőképp ha állok ill. jövök - megyek.Vannak napok amikor csak fekve érzem jól magam. 3 éve volt egy császármetszésem, lehetséges hogy azok a hegek húzódnak, most hogy jobban elkezdett tágulni a méhem?
Császáros kismamák tapasztalataira lennék kiváncsi akik most ismét babát várnak! Nálatok is vannak ilyen problémák?
Köszönöm a válaszokat!
3. császárra készülök,nekem nem voltak ilyen jellegű panaszaim(eddig)!Inkább a méh nagyfokú növekedése lehet amit érzel(tartószalagok...stb):)Minden rendben lesz:))
32 hetes
Nekem nagyon fájt a jobb oldalon alul,a doki azt mondta, az előző műtétből fakadó összenövések miatt.Menni is alig tudtam.
38 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!