Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy császármetszés utáni...

Egy császármetszés utáni terhességnél lehetnek fájdalmak a korábbi belső hegek miatt?

Figyelt kérdés

13 hetemet betöltöttem és mostanában észrevehetően növésnek indult a pocakom. Szinte minden nap érzem a hasam alsó részét belül, fájdogál és fura érzés (érzem, hogy van). Legfőképp ha állok ill. jövök - megyek.Vannak napok amikor csak fekve érzem jól magam. 3 éve volt egy császármetszésem, lehetséges hogy azok a hegek húzódnak, most hogy jobban elkezdett tágulni a méhem?

Császáros kismamák tapasztalataira lennék kiváncsi akik most ismét babát várnak! Nálatok is vannak ilyen problémák?

Köszönöm a válaszokat!

2009. nov. 8. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:

3. császárra készülök,nekem nem voltak ilyen jellegű panaszaim(eddig)!Inkább a méh nagyfokú növekedése lehet amit érzel(tartószalagok...stb):)Minden rendben lesz:))

32 hetes

2009. nov. 8. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon fájt a jobb oldalon alul,a doki azt mondta, az előző műtétből fakadó összenövések miatt.Menni is alig tudtam.

38 hetes km.

2009. nov. 8. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én 12 hetes vagyok. Nekem is sokszor nagyon fáj a pocakom. Nekem mondta is az orvosom,hogy a műtéttől összenövések vannak a hasamban és ettől fájhat.
2009. nov. 8. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a két gyerek között 22 hónap van. Az első császáros volt, a második sima szülés. Én nagyon nem emlékszem, de a férjem mondta, hogy sokszor nagyon fájlaltam a hasam alját ott, ahol a császáros vágásom van. Ezt most, a 3. terhességemnél, a császár után több, mint 6 évvel nem pont ott érzem, de húzódik a hasam alja. A sima szülés utáni méhűri betapintás viszont istentelenül fájt. De muszály volt, meg kellett nézni, nem repedt-e a heg.
2009. nov. 9. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!