Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki készített babanaplót?...

Van aki készített babanaplót? Tudnátok ötleteket adni, hogy miket lehetne bele írni?

Figyelt kérdés

2017. jan. 30. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:

A miénkben külön kijelölt helyek voltak mindenre.

Pl. egyik oldalon XY vagyok, 9999.99.99-én születtem itt és itt, ilyen hosszú vagyok és amannyi gramm. Van kijelölt oldal, ahol anyuka leírhatja a szülés élményét. Van kijelölt hely az "első" képeknek: első nap otthon, első kirándulásom, első karácsonyom, első születésnapom, első játékaim, első nap az oviban. Van családfás oldal, ahol dédszülőkig beírható a felmenők neve. Van külön táblázat, ahol bejelölhető, hogy mikor hány centi vagy hány kiló volt a kicsi. Fogacskák mikor bújtak ki, gyerekbetegségek. Első szavak. Kis kezét körbe lehet rajzolni, kis boríték beragasztva, amiben az első levágott haját lehet tárolni.

Meg persze hely, hogy az érdekesebb eseményeket, történeteket le lehet írni.

2017. jan. 30. 11:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi vettünk egy sima füzetet (vastagabb fajta, valamilyen szép előlappal) és elkezdtük leírni az érzéseinket, amikor biztos lett, hogy valóban állapotos vagyok.

Havonta írtuk, ha történt valami különleges, említésre méltó. Lassan 2,5 éves a lányunk, írjuk most is a különlegességeket.

Hogy érdekesebb legyen 2 külön színnel írjuk a férjemmel, így ha később elolvassa, akkor tudni fogja, hogy kinek milyen élményei, tapasztalatai voltak az adott időszakban vele.

2017. jan. 30. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy sima a/5-ös könyvecskébe fogom elkezdeni írni ha túl vagyunk a 12. heti UH-n. Belerakom az UH képeket, rólam képeket, apáról. Nekem nem tetszenek azok a babanaplók,amelyek bekorlátoznak. Olyat szeretnék amit naplószerűen tudok vezetni a gyerek pár éves koráig akár. Ezt a könyvet természetesen 18. születésnapjára meg fogja kapni.
2017. jan. 30. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!