A terhesség lehet az oka annak, hogy egyfolytában büfizek? :D A víztől is, mindentől.
Figyelt kérdés
Annyira kellemetlen, mert a munkahelyen természetesen nagyon ügyelek rá, hogy ne egy disznó röfögés legyen belőle, de sajnos annyira nem tudom elfojtani, hogy valami kis nyekergést ne hallassak. Sosem volt ilyen, most meg még 2 korty víztől is akkorát tudok röfögni, mint egy kőműves sörözés közben :D Ez összefüggésben van a terhességgel?
Ti is tapasztaltok valami hasonlóan képtelen és hülye "mellékhatást" a terhességetek alatt?
2017. jan. 25. 15:20
1/3 anonim válasza:
Igen, nekem mind a 2 terhességem alatt ez volt, pedig alapjáraton nincs ilyen problémam. :-D Sokat kellett büfiznem, meg irtó vicces hangokat adtam ki, amik olyan csuklás és böfögés között voltak félúton. Munkahelyen küzdésvolt, hogy halk maradjak. :-D
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan én is olyan csuklós hangokat adok ki, de már annyira szégyellem, hogy kínomban majdnem hangosan elkezdek ilyenkor röhögni magamon :D
2017. jan. 25. 15:37
3/3 anonim válasza:
Én is így vagyok. Eddig mindíg szidtam a párom mert ő itthon állandóan böfög ha eszik, iszik valamit. Na ezt most együtt csináljuk, csak én valamennyire azért el tudom folytani. De nem bánnám ha vége lenne a böfögésnek.
11hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!