Facelle teszt nektek mennyire volt erős a nemvárt napján? Töltötök fel képet, ha van (dpo megjelöléssel, ha ismert pontosan az ovu)?
Köszi! :)
Szerintetek ez reális nemvárt után 1-2. napi tesztnek? Vagy inkább 3-4?
Vagy abszolút hülyeség bármire is következtetni egy tesztből és majd megmondja az Uh, ha rendben van minden?
Mármint próbálom kisakkozni, hogy mikor lehetett az ovum, nem arra vagyok kíváncsi, hogy elég erős-e a teszt.
Tegnapi teszt, szombaton másfajta volt itthon.
Sajnos ezt nem fogod tudni kisakkozni.... Két ember ha ugyan akkor van ovu és szex is meg minden akkor is egyiknek hamar mutatja a teszt másiknak később... ez ennyire nem szabályos dolog :)
Látom 4 napra jelölted az ovut pozinak... azt ha tudod melyik nap volt tuti pozi az a biztos ugyanis 12 óráig lehet maximum pozi az ovuteszt... valószínűleg csak pozinak láttad... én így az első két pozis napot kiszedném és akkor ott lehetett kb ovu :) (pl ha első nap egyforma volt a csík másnap meg erősebb a teszt mint a kontroll akkor az első napi még negatív!) Így utólag lehetetlen behatárolni mikor fogant a baba hiszen ovu után bármikor találkozhat a pete és a sperma, és a beágyazódás is 7 nap. De azt nem tudhatod mikor találkoznak odabent és mikor kezdődik a beágyazódás ovuhoz képest.
Ha tudod hány naposak a mensieid kb tudhatod hol lehet az ovu. Ciklushossz mínusz 14-15 nap kb.
13hkm
Köszi, utolsó, kb. ugyanolyan! :)
De oké, akkor nem vonok le semmi kövekeztetést. :)
Mind a 4 nap egyértelmű pozitív volt az ovuteszt. :S
Clostit szedtem és még a 24. napon is 20-as volt az LH-m vérvétel alapján, biztos az kavart be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!