Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma delelott teszteltem egy...

Ma delelott teszteltem egy igen halvany pozitivat facelle -vel. Tenyleg pozitiv?

Figyelt kérdés
SZERETNEM FELTOLTENI A FOTOT A TESZTROL.hogy tudom?
2017. jan. 23. 11:29
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
szerintem a sima tesztcsíkos x-epil is jó, de minél érzékenyebb (pl. 10-es), annál jobb!
2017. jan. 23. 14:19
 22/50 anonim ***** válasza:

Az én első tesztem pont ugyanilyen halvány facelle volt. Most 34 hetes vagyok :)

Ismeteltem 2 nap múlva akkor már jóval erősebb volt, aztán újabb 3 nap múlva olyan, mint a kontroll csík.

Esti vizeletbol ne tesztelj, lehet, hogy az még halvanyabb lesz. Inkább holnap reggel.

2017. jan. 23. 14:32
 23/50 anonim ***** válasza:

Ez halvany pozi, nekem is igy nezett ki mikor terhes voltam.

Reggel csinalj ha mar mindenkepp ujat akarsz es ugyanezt a fajtat.

2017. jan. 23. 14:33
 24/50 A kérdező kommentje:
2017. jan. 23. 14:57
 25/50 A kérdező kommentje:
Szet kaptam az egeszet!!Ott a halvany csik akkor is....ha ez igaz nem lesz baj h ilyen koran lettem ujra varandos?
2017. jan. 23. 14:59
 26/50 anonim ***** válasza:
hát te sem leszel fotós, az már biztos :D
2017. jan. 23. 14:59
 27/50 anonim ***** válasza:
Gratulálok! A barátnőm egy hónap után várt megint babát, és tök egészséges lett mind a baba, mind a mama. Ha ismét várandós vagy, az azt jelzi, hogy nagyon egészséges a szervezeted, és már felkészült egy újabb pici fogadására. :) írj privit, ha bármiben segíthetek.
2017. jan. 23. 21:48
 28/50 anonim ***** válasza:
Csináltál másik tesztet? :)
2017. jan. 23. 21:55
 29/50 anonim ***** válasza:
ha fél órával később mutatta ki a második csíkor, az nem érvényes. Tesztelj még egyszer. Amúgy meg ha terhes lennél, nagy valószínűséggel semmi baj nem lenne, ki tudnád hordani. A barátnőm és a tesója között 1 év korkülönbség van, teljesen normáis terhessége volt az anyjuknak (mellesleg 40 múlt, amikor szült)
2017. jan. 23. 22:04
 30/50 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Szerintem nincs miért aggódnod, barátnőm ugysnilyen cipőben járt és azt mondta neki a doki, hogy vetélés után nagyobb eséllyel marad meg a baba. Jól teszed, ha szedsz valamilyen terhesvitamint, mert gyakran a vashiány vezet vetéléshez.
2017. jan. 23. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!