15 dpon teszteltem cask pozitivat?
Kedves kérdező, még simán időben is foganhatott :) 15. dpo az nagyjából a nemvárt napja, max 1 nap késés. Sokaknak csak 2-3 nap késésnél lesz pozitív a tesztje.
Egyet még tesztelj, hogy megnyugodj, hogy erősödik, de hidd el ezzel minden rendben és halkan Gratulálok :)
Na , most azt lehagytam, hogy 12 naposak a luteális szakaszaim.:)
Epp hataron vagyok mert a 12nap mar jo, alatta kevesbe.:)
Kesoi peteeresem van
Először is gratulálok!
Nem jelent semmit. A második csík megjelenésének ideje sokmindentől függ, pl teszt érzékenysége (25ös és 25ös között is lehetnek óriási különbségek) a vizelet koncentráltsága, ahogy a HCG értéke is széles skálán számít normálisnak. Meg a beágyazódásnak sincs fix napja, 7-12. dpo között valamikor, lehet ez 9. és 12. dpo is, HCG pedig csak ezután lesz. Ha 12. dpon fejeződik be a beágyazódás, egy 25-ös teszt aligha lesz pozitív másnap. De az se lényeg, hogy 1-2 nappal korábban, vagy később volt ovuláció, semmi jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!