Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Arthat a nagy meleg a babamnak?

Arthat a nagy meleg a babamnak?

Figyelt kérdés
Egy masik varosban dolgozom, fel orat utazom reggel es fel orat delutan.Het hetes terhes vagyok es a delutani hazautazasok eleg kinosak a nagy meleg miatt.Mar most alig birom elviselni a meleget mi lesz kesobb?Arthatok ezzel a babamnak?Mit tegyek, hogy jobban el tudjam viselni?
2010. máj. 6. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelj oda magadra, vegyél fel pamut ruhát, ami jól szellőzik, és mindig legyen nálad innivaló, igyál sok folyadékot. Nem lesz semmi baja a babának.
2010. máj. 6. 09:02
 2/5 anonim ***** válasza:
szia. e4lvileg én is dolgozni fogok a nagy melegben. én 6,45-kor indulok és 7,45-re érek be. ebben van két buszozás is.délután ismét...és sajna a mai hioperszuper buszokon rikta holló az normális nagy ablak, s a klíma!
2010. máj. 6. 09:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám áprilisban fogant, és novemberig dolgoztam. Minden nap vezetnem kellett. A július volt a legszörnyűbb.

6.30-kor indultam és 7.15-re voltam a munkahelyemen. Városi és városon kívül is vezetnem kellett, 30 km-re lakom a mh.-től. A reggeli vezetés még nem is fárasztott, de a délutáni.... Sokszor úgy estem ki az autóból mint egy hulla, nincs klíma a kocsiba. Ami segített: hidegvizes törölköző a nyakba, munka után ne egyből indulj. Az autót jól szellőztesd át, moss arcot. Víz mindíg legyen nálad. Jól szellőző ruhákat részesíts előnyben. Én már bánom, hogy nem vettem övterelőt amikor már nagy a pocak szerintem szuper. (Volt lehetőségem kipróbálni)Ha rosszul vagy ne az legyen a szemed előtt, hogy 5 perc és otthon vagy, állj meg és pihenj. (Tapasztalatból mondom, a férjem egyszer úgy húzott ki az autóból mert olyan rosszul voltam, hogy annyi erőm maradt, hogy telefonon megcsörgessem hogy jöjjön ki értem.) Ha hosszú a hajad, vezetéshez tűzd fel, hogy a tarkódat érje levegő.

Boldog babavárást és szép szülést!!

2010. máj. 6. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, semmi baja nem lesz a babádnak. Ő most a tested melegében van, ami kb. 36,5-37 fok. Most kinnt délután max. 27-28 fok van, persze a busz ennél melegebb. Megértelek, hogy szenvedsz tőle, de a babának semmi baja nem lesz tőle, nyugi! Ha a tested melegét bírja..A nyári kánikulától én is félek már most.Akkor leszek nagy pocakos, és sosem bírtam a hőséget. Ahogy már írták: sok folyadék. Ilyenkor izzadsz, ezért még többet kell inni.Soha ne indulj el anélkül, hogy ne legyen nálad egy ásványvíz és egy kis ennivaló. Egyébként egy fél órás utazás nem vészes.
2010. máj. 6. 10:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszi a biztato valaszokat, betartom a tanacsaitokat es remelem szerencsesen tuleljuk.

Szep napot mindenkinek!

2010. máj. 6. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!