Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20hetes terhesen kell kulonos...

20hetes terhesen kell kulonos ok hogy tappenzre menjek?

Figyelt kérdés
2017. jan. 22. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Nem, ha a dokiddal meg tudjatok beszelni hogy igazolast irjon, ami alapjan a haziorvos kiir. Nekem egyebkent a haziorvosom is olyan jofej hogy mar elso terhessegemnel is folyton mondogatta, higy rogton szoljak ha nem birom mar a melot terhesen es mar ki is ir.
2017. jan. 22. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Elso vagyok, en azert az elso terhessegemet majdnem vegigdolgoztam mert jol voltam, masodiknal veszelyeztetett lettem korabbi veteles miatt.
2017. jan. 22. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
30%

Annál nyomósabb okot, hogy várandós vagy?Viccet félretéve,a 20 hét már félidő.Ilyenkor már nem kell nyomós indok mint a veszélyeztetett terhesség ha erre gondolsz.

Én jól éreztem magam semmi gond nem volt és 20 hetesen mondta a nődokim, hogy most már ki kéne íratnom magam.(Nem tudta, hogy mit dolgozok.)

Persze ez 8 éve volt azóta nem tudom mi a trend.

2017. jan. 22. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Papírforma szerint kell.

Mert ugye a terhesség nem betegség, a táppénz viszont keresőképtelenség.

A gyakorlatban viszont bárkit kiírnak az orvosok a legelejétől akár.

2017. jan. 22. 20:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Hazi orvos vsgy nogyogyasz ir ki
2017. jan. 23. 06:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Haziorvos nehany hetre irhat ki csak szerintem, nem vegig. En meg csak az 1. trimeszterben vagyok, de egesz napos hanyinger es hanyas miatt a 8.heten kiirattam magam, nem birtam mar dolgozni.

Azt mondta a vedono hogy max 1.honapra tud, mert havonta van TB ellenorzes, es kismamaknak csak szakorvos rendelhet el veszelyeztetett terhesseget/tappenzt, amit rendszeresen felul is kell vizsgaltatni a nogyogyasz altal. Bar allitolag a nogyogyaszok siman kiadjak ehhez a pairt vagy leletet vagy nemtudom pontosan mit, ha kered.

2017. jan. 23. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!