A terhesség elején normális, ha néha belenyilal a fájdalom a hasamba?
Figyelt kérdés
4 hetes vagyok és van megjön érzésem, de emellett ritkán (naponta, két naponta 1-szer)előfordul, hogy kicsit belenyilal a hasamba egy másodperc erejéig, ami nem kellemes érzés...
Nektek is van/volt ilyen?
2008. okt. 9. 11:47
1/5 anonim válasza:
A nyilalás végig normális lehet, ha csak 1-1 pillanatig tart... Meg az is, hogy néha úgy érzed, olyan, mintha meg akarna jönni.. Ezek teljesen normális dolgok, ha huzamosabb ideig nyilal, akkor azért jobb felvenni az orvossal a kapcsolatot, de ha csak pár perc és elmúlik, az nem baj! Boldog babavárást!
2/5 anonim válasza:
Semmi vész,nyúlnak a méhszalagok,nő a méhed.A magnézium jó görcsoldó,ha mindjárt MagneB6-ot veszel be akkor kiütöd az émelygést is.Pihenj sokat(de tényleg feküdj le)az segít.
3/5 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen nyilallásaim, és nem csak a terhesség elején. Most is van néha, 36 hetes vagyok. Sőt, az elején olyan is előfordult, hogy nagyon erős, szúró érzés jött az alhasamba, amitől ülni se tudtam, állva is csak görnyedtem. Persze azonnal hívtam a dokit, aki mondta, hogy menjek be. Elmentem vécére, és csak attól, hogy az ülőkére ültem, és a fenekem kicsit lejjebb került, kiállt belőlem a fájás. A doki mondta, hogy a baba nyomott valamit, nem volt semmi baj.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszokat! Egy kicsit megijedtem, hogy csak a mensis érzés a normális, az ilyen riktán előforduló nyilalás nem... Most már azért nyugodtabb vagyok!
Mindenkinek nagyon boldog és gondtalan babavárást kívánok!
2008. okt. 9. 12:02
5/5 anonim válasza:
Szia, én 6 hetes terhes vagyok, nekem is volt-van ilyen nyilalás, amikor hírtelen állok fel, vagy amikor tüsszentek, én is megijedtem, de megnyugtattak hogy ez ilyenkor normális, nyúlnak a szalagok. Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!