Hogyan lehetek abban biztos hogy minden rendben van a pocaklakómmal?
11+1 napos kismama vagyok 7+4 naposan volt szívhang azóta még orvosnál nem voltam és engem ez aggaszt.
Nincs semmilyen tünetem és még 10nap van a következő kontrollig. Én addig megbolondulok annyira nem akar ez az idő eljönni. Tudom hogy más is volt hasonló cipőben és azok tanácsát várom. Köszönöm
Én február 1 megyek de nagyon izgatott vagyok.
Köszönöm mindenkinek a segítő válaszát de olyan boldog voltam amikor kiderült hogy arra nincsenek szavak és nagyon várjuk őt
Mintha csak én írtam volna ki ezt a kérdést. Úgyan ezen kattog az én agyam is. Nekem is 1.én kell mennem 12hetes uhra.
Remélem minden rendben van.
Sok boldogságot és boldog babavárást.
11+2 napos kismama
Én szívhang figyelővel még nem találtam meg ... van mondjuk bőven felesleg rajtam ami azért keresztbe tesz ezen a téren :) Én nem bírtam ki, én 8. héten voltam dokimnál aztán 10-héten beiktattam egy sztk-t... én is aggódtam, hogy jaj mi lehet vele, de végül is minden rendben volt és nekem se voltak nagyon tüneteim, sőt azóta sincsenek :)
12hkm
Igazán akkor fogsz csak megnyugodni, ha mar mozogni fog!!! Es minden nap erzed majd.
Addig sajna ez ilyen idegörlő tud lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!