Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehetek abban biztos...

Hogyan lehetek abban biztos hogy minden rendben van a pocaklakómmal?

Figyelt kérdés

11+1 napos kismama vagyok 7+4 naposan volt szívhang azóta még orvosnál nem voltam és engem ez aggaszt.

Nincs semmilyen tünetem és még 10nap van a következő kontrollig. Én addig megbolondulok annyira nem akar ez az idő eljönni. Tudom hogy más is volt hasonló cipőben és azok tanácsát várom. Köszönöm

2017. jan. 22. 15:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11 hetes vagyok szintén. 9+6 naposan véreztem, bementünk a klinikára, megultrahangoztak, a baba jól volt. Van szívhanghallgatóm és azóta próbálom megtalálni a szívecskéjét, de sikertelenül. Első gyermekem 11 hetesen már hallottam, így nagyon félek én is. Te mikor mész ultrahangra? Én 31-én.... Már nagyon izgulok.
2017. jan. 22. 17:07
 12/17 A kérdező kommentje:

Én február 1 megyek de nagyon izgatott vagyok.

Köszönöm mindenkinek a segítő válaszát de olyan boldog voltam amikor kiderült hogy arra nincsenek szavak és nagyon várjuk őt

2017. jan. 22. 17:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna ki ezt a kérdést. Úgyan ezen kattog az én agyam is. Nekem is 1.én kell mennem 12hetes uhra.

Remélem minden rendben van.

Sok boldogságot és boldog babavárást.

11+2 napos kismama

2017. jan. 22. 17:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Ma reggel végre megtaláltam a baba szívhangját, annyira megnyugodtam.... :) 11+1 hetes kismama :)
2017. jan. 23. 09:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Én szívhang figyelővel még nem találtam meg ... van mondjuk bőven felesleg rajtam ami azért keresztbe tesz ezen a téren :) Én nem bírtam ki, én 8. héten voltam dokimnál aztán 10-héten beiktattam egy sztk-t... én is aggódtam, hogy jaj mi lehet vele, de végül is minden rendben volt és nekem se voltak nagyon tüneteim, sőt azóta sincsenek :)

12hkm

2017. jan. 23. 13:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon megnyugtatóak vagytok. Mindenkinek drukkolok aki hasonlóan érez :-)
2017. jan. 23. 14:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Igazán akkor fogsz csak megnyugodni, ha mar mozogni fog!!! Es minden nap erzed majd.

Addig sajna ez ilyen idegörlő tud lenni...

2017. jan. 25. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!