Kis mama vagyok. Táppénzes papírt beadtam a munkáltatómnak és nem jött meg 3. havi táppénzem. Ha valamelyik OEP-hez beviszem saját magam akkor is el fogják fogadni nekem a papírt?
Én első körben a munkáltatónál érdeklődnék.
Remélem a leadott papírokat lefénymásoltad.
Hasonló cipőben voltam nemrégen. 2 havi táppénzes papírom volt bent a munkáltatónál de az OEPhez nem érkezett meg. A munkáltatóm azt mondta hogy elpostázták. Megelégeltem és kértem az aktuális időszakról másik papírt az orvostól, majd feladtam én magam a területileg illetékes OEPhez elsőbbségivel. Másnap megérkezett, majd pontosan egy hétre rá utaltak is. Nekem azt tanácsolták hogy a következőt fénymásoljam le, az eredetit küldjem el megint én magam és csak a másolatot adjam oda a munkáltatónak. Nekem ez így működik és időben meg is érkezik. Szerintem jobban jársz Te is így. :)
26hkm
Első körben az OEP-et kell felhívni! Ők elmondják, hogy érkezett e igénylés, volt e kifizetés....
Nekem pl. a postán próbálták meg rendszeresen ellopni a táppénzem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!