Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes múltam,1 nap alatt...

38 hetes múltam,1 nap alatt leszállt a hasam, görcsölget de jóslósan, belül meg csipked a hasam. Mennyi esélyem van, hogy kibírja még a 2 hetet a drágám?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem sok :)

De amugy is 40 +-2 het a terhesseg

2010. máj. 6. 00:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is 38.-ban vagyok és ugyan ez a bajom. De szerintem inkább a hideg front mint szülés. Az első gyereknél 5 hét telt még el mire megszületett az első ilyen tünet után, 6 nap túlhordással.
2010. máj. 6. 08:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Kb 10 centivel lejjebb van a bébim, mint 2 napja... Holnap megyek ctg-re, szorítsatok!
2010. máj. 6. 10:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
38 hetes vagyok, eszébe nem jut a babámnak leszállni. Mellesleg a doki se érte el a méhnyakon keresztül a belső méhszájat, annyira magasan van.
2010. máj. 6. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt éreztem és azt hittem csak jósló. Aznap amikor betöltöttem a 39 hetet mentem a kórházba szülni.Nálam nem várt a bébi 2 hetet.:-)
2010. máj. 8. 06:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Nálam azóta semmi. A jósló is elmúlt. A kezem viszont dagad.
2010. máj. 8. 07:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Tök jó, majd ha a fejed is dagadni fog...Bárez se jelent semmit, a 36. héten eltorzultam. Most vagyunk 38+2 hetesek és ma reggelre már a bokámban sincs egy mililiter víz sem :)
2010. máj. 8. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!