Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetestől lehet érezni a...

Hány hetestől lehet érezni a megzatmozgásokat? Melyik a legkoraibb? És mire hasonlít ez az érzés?

Figyelt kérdés
Ha nagyon vékony vagyok,az befolyásolja,hogy mikor érzem először?
2008. okt. 9. 10:21
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi: magzatmozgásokat :)
2008. okt. 9. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én vékony vagyok eléggé, és a 17.héttől érzem. Először olyan volt, mintha simogatna valami belülről, mintha éreztem volna, ahogy úszkál össze-vissza a babám. Aztán a 20.héttől érzem csak igazán, akkor már érezte kívülről a férjem is, és azóta már egyre erősebben rugdal.

Üdv, 31 hetes kismami

2008. okt. 9. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyéntől függő ki mikor érzi. Én 13 hetes voltam mikor először éreztem korai volt de tudtam hogy minden rezdülését érzem a Babának. Olyan érzés volt mintha lágyan elhúzná a kis kezét a hasamban később az ultrahang igazolta, hogy ezt csinálja:))

20 hetes kislány anyukája

2008. okt. 9. 10:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is elég vékony vagyok/voltam (most már ekkora pocakkal nem tűnök túl karcsúnak) és 18-19 hetesen éreztem először a babát. Fent tapad a placentám, így már mindenki zaklatott azzal, hogy vajon miért nem érzem, mert már kellene, már szinte kellemetlenül érintett a téma.

Nah, végül egy elég határozott rúgással tudatta a babám a jelenlétét, nekem nem volt semmiféle bugyborékolás, meg pillangórepdesés, amiről sokan beszámolnak, csak erős és határozott rúgások, kitülemkedések.

Egyébként igen, azt szokták mondani, hogy akinek vékony a hasfala és nem elől tapad a placentája, az hamarabb érzi.

2008. okt. 9. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyén függő. Van aki már 15 hetesen érzi, van aki a 20. hetet is betölti. Én pl. az utóbbiak táborába tartozom.

Először amolyan csikizést, bugyborékolást érzel a szeméremcsontnál.

Majd később jönnek a vibrálások, jól érezhető mozgások.

2008. okt. 9. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 16 héttől érzem folyamatosan minden nap.

Elötte is éreztem kétszer éjjel.Mindenkinél más.

2008. okt. 9. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez a 3.terhességem és mindnél a 12.héttől éreztem a mozgásokat.Vékony nem vagyok inkább sportos.Leginkább este mocorog,amikor kidőlök és olyan érzés mintha v.mi mászkálna ,mindig csak az egyik oldalán érzem a méhemnek.

Néha pedig olyan,mint egy kis buborék.

2008. okt. 9. 11:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Lehetséges,hogy 10 hetesen érzem? Egyébként én nagyon vékony vagyok,és én is így hallottam,hogy mi előbb megérezzük a mozgást.
2008. okt. 9. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!