14 hetesen sportolás?
Figyelt kérdés
A terhességem előtt hébe-hóba futottam. Nem maratonokat, nem órákon át, csak kb 20-30 percet és elég ritkán, mert nem nagyon jutott rá időm, se energiám. Mióta terhes vagyok, úgy érzem, hogy mozgás hiányom van. Vágyom rá, hogy fussak egy kicsit. A súlyom is sajnos túlzottan gyarapodik. 14 hetes vagyok és már 4 kilót híztam, ami ugyebár a terhességi koromat tekintve teljesen indokolatlan. Ha heti 2-3 alkalommal futnék 20-30 percet, akkor az gondot okozhat?2017. jan. 20. 10:31
1/2 anonim válasza:
Szerintem a tempósabb séta, úszás ajánlottabb.
2/2 anonim válasza:
Ha edzett vagy akkor lehet lassabb tempóban óvatosan kocogni,de ha terhesség előtt csak hébe-hóba futottál nem tanácsolják.Én sem futottam de nekem annyira jol esne 20-30percet kocogni,kérdeztem én is pár hete de mindenki azt írta hogy inkább sétáljak :/ én tornázok itthon R.R. Comb-popsi-csípő formálás nem terhes torna. Hetente 5-6 nap 20-30-40perc attól függ mennyi esik jol.
11Hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!