A terhesség nagyon korai szakaszában mitől szurkál az alhas?
Szia!
Valószínűleg a beágyazódás miatt.
Mindenesetre szerintem ne aggódj.
Üdv: 36 hetes kismami
Nekem még most is vannak enyhe alhasi fájdalmak, néha szúrások is. A terhességem első trimeszterének végéhez közeledek, de nekem azt mondta a doki, hogy nem kell vele törődnöm, szedjek Magne B6-ot és pihenjek.
Amikor kb 4 hetes lehettem, és még nem is tudtam róla, akkor ezeket arra fogtam, hogy na, most jön meg a mensim. Elvileg ártalmatlanok, ne foglalkozz vele, ha nem erősödik. Az orvosodnál kérdezz azért rá, hogy biztosan megnyugodj.
Szép babavárást kívánok neked!
Nem tudom pontosan mitől, de terhességem elején olyan görcseim voltak, hogy csak ültem és még a lélegzetvétel is nehezen ment. A 10. hét körül múlt el. Azóta minden ok, szerintem te se aggódj.
33 hetes kismama
4 hetes terhességnél van a legnagyobb átalakulás a méhben. Hisz ilyenkor teljesen új, váratlan hormonok érik a méhfalat, elkezd a petesejt minél jobban beágyazódni, az embrió pedig fejlődik. Erre a méhnek fel kell készülnie.
Ha nem is a méhszalagok miatt (mert ez inkább később szokott jelentkezni), hanem a méh automatikus változása miatt.
De ne aggódj, teljesen normális, 1-2 hét múlva meg fog szűnni.
Én 14 hetes vagyok, de még mindig sokat szurkál.. Annak idején mikor olyan idős lehettem mint ti vagytok, 2 éjszaka is bevittek az ügyeletre annyira szúrt, de azt mondták, meg fog jönni a mikulás és kész.
De NYUGI, semmi probléma, csak amit a többiek is írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!