Mit tennétek, ha a fiatalkorú lányotok babát várna?
Támogatnám a döntèsèben.
Nem tennèk erőszakot rajta közvetve sem, az abortusz erőltetèsèvel. Ugyanúgy a baba megtartására sem beszèlnèm rá.
Ez is tipikusan az az eset, ahol a megelőzèsèrt tehet legtöbbet a szülő.
azért nem mindegy,hogy épp 14 múlt,vagy holnap 18.
Hány éves vagy?
Az első ugye nem gondolta komolyan, baba ellátása, besegítés a háztartásba és magántanulóként érettségizés egyszerre? Jó vicc volt! :)
A jelenlegi középiskolás tananyagot nem lehet egyedül otthon megtanulni (hidd el, én ismerem, és felnőtt vagyok, nem lusta és elégedetlen tini), max. magántanárral, amire egy vagyont költhetsz. Ezt jó ha mindenki tudja. A gyereknevelés meg 0-24 órás meló. Tegyük fel, hogy te, a nagymama dolgozol, hiszen a gyereked még csak fiatalkorú, vajon mennyit tudsz neki segíteni. És akkor még adnál át neki a háztartásból?
Őszintén? Ez egy nagyon nehéz helyzet. Valószínűleg a döntésbe bevonnám a gyereket is, ha meg akarná tartani a gyereket, akkor viszont számolnék azzal, hogy nekem kellene felnevelni. Halasztania kellene egy évet (terhesek nem járhatnak nappali tagozatra), de szülés után menne vissza a suliba. De ez sem tökéletes megoldás...
Az egész helyzet rettenetes szerintem. Én nagyon lányt szerettem volna, de fiú lesz, és most először van, hogy nem csak elfogadtam, hogy az lesz, hanem kimondottan örülök is neki...
Első körben elmennék sétálni, nehigy hirtelen felindulásból agyoncsapjam.
Azután leülnék, és megbeszélném vele, hogy ugyan, hogy képzeli el a jövőjét? Ki a gyerek apja? Stb...
Az abortusz gyilkosság. Remélem nem akarod megöletni a saját unokádat.
Mindegy, hány éves, segíts neki felnevelni a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!