SoS! Mivan ha elkaptam a Calici vírust? Árthat a babának? Rohanjak az orvoshoz?
Hát, nem tom, mi van, de reméljük ne azt kaptad el.
Mindenképp menj szerintem is dokihoz, azzal nem ártasz!
Gyógyulj meg!
Nagyon sok folyadékot igyál, lehetőleg vizet vagy cukormentes teát!
És azonnal orvos!
Ma én is hasmenéssel keltem, majd hányás következett. Én nem voltam dokinál, reggel hívtam a védőnőt mert mennem kellett vérvételre, hogy így menjek-e. Azt mondta, ha bírok menjek nyugodtan, mert ez nem befolyásolja az eredményt. Még mondta, hogy diéta, tea, pirítós, és hasfogót ne vegyek be. Egész nap iszonyúan görcsölt a hasam, mintha ki akarnák tépni. Borzasztóan rosszul voltam, és még kicsit vagyok is. A babának ettől nem lesz baja, én is ezt kérdeztem egyből. Remélem holnapra jobban leszek, te is gyógyulj!
28 hetes kismama
Lázad van?
Ha nincs, akkor sztem megvárhatod a holnapot!
Szia!
Én 2 hét után most vagyok túl rajta.Volt hányás, hasmenés,gyomorfájás, göcsölés.A doki Nos-pa görcsoldót adott rá, de a hasmenésre semmit, mert azzal is távoznak a bacik.Sok folyadék, és fekvés.Nekem ez vált be.Iszonyú gyenge voltam, alig éltem, de a babóm ugyan ugy fickándozott.
Jobbulást.
28 hetes km.
A hasmenéssel távoznak a bacik:) ez vicc, ugye:)
Bocs az offért, de ekkora hülyeséget nem állhattam meg szó nélkül:)
A hasmenéssel-hányással extra folyadékveszteséget produkál a szervezet, igyál sokat, a doki majd ír fel széntablettát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!