Meddig tart ez a növekedés fájdalom?
8. héten vagyok, és 6. héttől iszonyúan fáj a mellem, gondolom nő, de reggel a legrosszabb, mintha le akarna szakadni.
Alig van még émelygésem is. Néha gyomorégés. Remélem ettől a baby még egészséges lesz.Az első vérvételem 11 hetesen lesz, éhgyomorral kell menni?
Szia!Nem akarlak elkeseriteni,de én a 16hétben vagyok,és ha lehet mondani,nekem még mindig nagyon fájnak a cickóim.Ugy emlékszem,h a 12hét körül picit megszünt,de azota ugyanugy van.A gyomorégésem is ugymond állandosult.Ugy tudom,h minden vérvételre éhgyomorral kell menni.
Boldog babavárást!
A növekedési fájdalom akár a szülésig is eltarthat, teljesen egyénfüggő.
Az émelygés meg gyomorégés miatt ne aggódj, nekem sose volt semmi, mégis jól vagyunk, és már betöltöttük a 24. hetet is.
Az első laborra nem kell éhgyomorra menni.
Nekem a 6 héttől a 17 hétig majd leszakadtak a melleim, iszonyúan fájtak, aztán pár hét nyugalom következett! Most 25 hetes vagyok és már két hete megint nagyon fájnak! De már 80 B-és méretről 95D-és lettem....
Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!