Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is tapasztal ilyesmit? Ez...

Más is tapasztal ilyesmit? Ez a hormonoktól van? Elmúlik majd, vagy ilyen marad?

Figyelt kérdés
Rettenetesen ciki... :( A terhességem alatt egyszerűen elkezdett szakállam nőni! Jó, ez így túlzás, mert csak pár szálról van szó, de szörnyű, rendszeresen húzogatom csipesszel, viszont olyan gyorsan nő, hogy néha csak azt veszem észre, hogy valahol már megint kibújt egy-egy szál és azon idegeskedem, vajon meglátta-e valaki! Csak arra tudok gondolni, hogy a terhességtől van, mert korábban ilyen nem volt. Most már örökre szakállas leszek???
2017. jan. 12. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a terhességtől felborult a hormonháztartásod? Én szakállat csak pcos-oknál láttam.

Egy vérvételt megérne. Egyébként ne csipesszel szenvedj, hanem gyantázd le. Lassabban fog visszanőni.

2017. jan. 12. 17:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Pcos-os vagyok, de attól ilyen nem volt. Most volt vérvételem, a hormondjaim rendben vannak olyannyira, hogy ilyen rendben sosem voltak, mint most terhesen :|
2017. jan. 12. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a hasam tiszta szőr már másodjára terhesen. :/ előfordul fokozott szőrnövekedés, te is tudod, hogy terhességed alatt tapasztaltad először. Szülés után nekem még egy ideig sűrűn nőtt a szőr pl a hasamon de lassacskán visszaállt a rend. (Amíg teherbe nem estem megint :D)
2017. jan. 12. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!