Miért van az, mintha csak az egyik babámat érezném?
25 hetes vagyok és kb. 2 napja olyan mintha csak az egyik babámat érezném. A köldököm felett kb 5-8 cm-rel középen rugdos(nak). A 30. hetes uh pedig nem mostanában lesz és egy kicsit aggódom emiatt. Légyszi nyugtassatok meg, hogy nincs semmi baj.
25 hetes ikres kismama
Menj a kórházba és nézess egy uh-ot!!!
Ez nem játék!
Valószínű, hogy nincs semmi baj, de nem szabad várni!!!
Most már végre megnyugodtam! Tegnap este rátettem a távirányítót a hasam mind2 oldalára, és biztos vagyok benne, hogy külön-külön rugtak a picik.
Utolsónak: Tudod már hogy mik lesznek?
A többieknek pedig köszi a válaszokat!
Szia! Utolsó vagyok. Örülök hogy minden ok. Én most jövök a védőnőtől, megtaláltuk mintkettő szívhangját ott, ahol én gondoltam hogy vannak, úgyhogy nálunk is minden ok. Most azt mondták hogy az egyik fiú, és hogy valószínű egypetéjűek. VAgyis akkor 2 egyforma kisfiú. Elején egy petezsák volt, nem egész 6 hetesen, és 8 hetesen voltam legközelebb, akkor mondták hogy egypetéjű ikrek. Aztán 12 hetesen láttak elválasztó burkot, akkor azt mondták lehet inkább kétpetéjűek, 16 és 18 hetesen már nem látták az elválasztó burkot, és egy nagy méhlepény van a hátsó falon. Hó végén akarunk menni 4Dre, de az hogy egy vagy kétpetéjűek, lehet csak akkor derül ki ha megszületnek. Nagyon kíváncsi vagyok.
Egyébként hogy viseled? Első terhességed?
22, azaz vasárnap töltöm be a 22 hetet. Eddig zárt vagyok, ma megyek dokihoz, kíváncsi leszek, remélem nem nyíltam. Mondjuk nekem már az elejétől fel volt puhulva a külső méhszáj, de azt mondja a doki hogy aki már szült, annál ez normális (1,5 éves a lányom). Ma megyek hozzá, majd kiderül. A lánykám mellett nem nagyon tudok pihizni, próbálkozom, de amúgy egész jól bírom. Még emelgetem, ma voltunk tanácsadáson vele. Lehet a következőre már apát is bevonjuk, mert egyre nehezebb emelgetni. Nyomják egymást a felső babával, mikor felveszem, és kicsit kellemetlen. Meleg még nem zavar, én szeretem is. A lányommal is csak a vége fele volt mindig melegem.
Befektetnek előbb? Nálunk azt mondta a doki, ha nincs semmi gond, akkor mehetek itthonról szülni. Jó volna, meg az is ha nem kéne császározni. Csak akkor engedik megszülni őket simán, ha mindketten befordultak. Nálatok hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!