Mivel foglaljam le magam szülésig?
Mi ma vettünk kádat,ülőkét a kádba,2 db cumit,2 db cumisüveget, baba körömollót,3 cs popsitörlőt,vízhőmérőt. Kilencezer párszáz ftot hagytunk ott az auchanban reggelivel együtt. Majd két hét múlva megyünk megint és akkor veszünk még neki dolgokat. :)
Terhesség előtt dolgoztam, főztem, takarítottam most kicsit több szabadidőm van :)
Én biztos olyan dolgokat csinálnék, aminek semmi köze a gyerekhez. Ha megszülöd utána úgyis nagyrészt róla fog szólni minden. Most még kiélvezném, hogy nem így van.
Végignéznék egy-pár sorozatot (anélkül, hogy valaki pelenkacserére szorulna közben és ordítana..) sétálnék, beülnék kávézókba és pihengetve teát iszogatnék, tanulnék valami új dolgot (nyelvet, dekorációs technikát), elkészítenék egy 3-4 fogásos bonyolult ételsort (ha van hozzá erőd még, ezt nem tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!