Mi lehet ez? Annyi folyás reggelre, h az ágyon egy nagy kerek folt. Mindha bepisiltem volna.
Igen. Eleg regota. Magandokihoz mentem vele. Azt mondta a huvely öntisztító , es amiatt lehet neha ilyen bő folyásom!
De terhes vagy? Mert akkor passz.
Engem kivizsgaltak de semmit sem találtak amúgy!! :)
Ha terhes sem vagy, akkor rossz a kategòria!:)
Csináltál tesztet mostanában? Én mióta terhes vagyok, kezdettől fogva éjjel annyira izzadok a hormonok miatt főleg lent, hogy már többször keltem arra, hogy olyan volt, mintha bepisiltem volna. Van, aki viszont csak egyszer-kétszer tapasztal ilyet. A mellfájdalom szintén terhes tünet. A rózsaszínes folyás pedig terhesség alatt progeszteron hiányt sejtet, amit sürgősen kezelni kell, mert vetéléshez vezet. Ez is a terhesség korai szakaszában jellemző.
Az, hogy "olyan jó sok nőnek, akkor esneknteherbe, amikor akarnak" a legnagyobb jóindulattal is egy bődületes túlzás! Rengetegen küszködünk a babáért! Én 5 évet küzdöttem. Szintén PCOS-os vagyok, de ez nem jelent semmit, ettől még nem lesz meddő senki. Sokan mások is a poklok poklát járják meg, mire terhesek lesznek végre, úgyhogy ne kezdjél el önsajnálatba roskadni, mert attól aztán jobb nem, csak rosszabb lesz a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!