Elfolyt a magzatvizem es nincs fajas csak alhasi mensi szeru kis fajdalmak, be indul ma a szules?
Érdekes. Nekem is így indult a második szülésem. Engem nem engedtek felkelni sem utána, nem hogy hazamenjek.
Mi is külföldön élünk, Belgiumban. Itt is azt mondták a kórházban, azonnal menjek, ha folyik a magzatviz.
Próbálj minél kevesebbet mozogni, pihenj.
Nekem is igy indult az első szülés. Nem engedtek haza már. Jo volt a baba szivhangja. De nem tágultam. 10 ora múlva császár lett.
Havfolyik a magzatvíz , szárazon nem fogsz tudni megszülni. Én már visszamennék!
Itt, Anliában ez van.
Engem is hazaküldtek elfolyt vízzel, itt sem volt fájás. Nem lett baj. Hajnali 3-kor elfolyt, másnap reggel 11-re lett belőle baba. Ha fájás és nyitott méhszáj nélkül visszamész, hazaküldhetnek újból. Pihenj, relaxálj, lassan úgyis beindul! Figyelj a magzatvizet, baba mozgását, de ne aggódj! Gondolok rád!
En is hazamehettem elfolyt magzatvizzel, fajasok nelkul. A baba rendben volt, en is, a koponya beilleszkedve, de mehszaj zart.
Ebbol lehetett volna 2 nap mulva is szules, nem bantam, hogy nem muszaj annyit a korhazban lenni.
Vegul kb mire hazaertunk jott az elso fajas, 3 percesesekkel kezdodott. 3,5 ora mulva mar ismet a korhazban voltunk, kb a vajudas vegere ertunk be, utana mar kezdodott a kitolas.
A legszebb szulesem volt.
Ne felj, tudjak, hogy mit csinalnak, nem lesz semmi bajotok.
Egyebkent lehetsz a korhazban is, ha akarsz. Ha neked ugy jobb, akkor menj vissza es modd, hogy maradni akarsz, mert nem erzed magad otthon biztonsagban.
Nem fognak hazakuldeni, ha hatarozott vagy, elhelyeznek valahol.
Gratulálok!
Irigykedem kicsit, hogy már túl vagy rajta :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!