Lassan 15 hetes terhes vagyok de semmilyen rosszüllétem nincs illetve még nem nöl a pocim, mikor fog látszodni?
Figyelt kérdés
Azt Tudni kell hogy van egy kis uszogumim alapbol sem vagyok vékony alkat lehet hogy ezért nem látszodik semmi ? Elöre is köszönöm válaszaitokat :D2017. jan. 6. 17:29
1/6 anonim válasza:
Nekem 24 hetesen kezdett kerekedni a pocim. Pedig en cernagiliszta vekonyan kezdtem anno. Az hogy nincs tuneted: hala egnek orulj neki. :) boldog babavárást!
2/6 anonim válasza:
Nekem a 24. héten kezdett el látszani a terhesség, mondjuk az igaz, hogy a 42. héten (akkor szültem) is akkora hasam volt, mint másnak 6-7 hónaposan. Pedig nem volt kicsi a kisbabám, amikor megszületett (3565 g). A hugomnak meg pont az ellenkezője volt, a 4. hónapban már úgy nézett ki, mint aki mindjárt szül. Ez alkati kérdés.
A rosszulléttel ugyanez a helyzet, egyénenként változik. Én a 16. hétig nagyon rosszul voltam, de a hugom pl egyik terhességénél sem. Szóval ez is alkat- és/vagy terhességfüggő.
3/6 anonim válasza:
Nem kell rosszullétnek lennie, akinek van is legtöbbször elmúlik eddig és a hasadnak se kell növekednie, első babámnál én ha nagyon figyeltem is 18 hetes korom körül volt kis pocakom de inkább csak félidő után, most második babámmal 14 hetes vagyok és szintén nem látszik még semmi. Szóval ezeken ne aggódj!
4/6 anonim válasza:
16. Hetig puffadas van, 16.h. emelkedik ki a mèh a medencèből. Akik vekonyak azoknak akkor mar latszodhat siman. Ha van 5-10kg felesleg, akkor nem biztos h latszódik. Alkattól is nagyon függ!!:) nekem pl 18. Heten kezdett latszani, foleg kukulso szemmel, pedig 150cm es 40kgal kezdtem. 18hetesen 42,7 voltam.
5/6 A kérdező kommentje:
Rosszullét az kb a 8-9 hetesen volt kb 1-2 hétig azota semmi. Amugy 154cm és a terhességem eljétöl mostanra lettem 83 kb elötte meg kb 75kg voltam szal amugysem vagyok egy nádszál kissaszony söt..... Egyébként kicsit rémisztö hogy terhes vagyok és mégsem érzékelek belölle semmit elsö babám ill ezelött volt egy missed abom s azota nagyon félek,még a melleim is összementek nem is fáj már ill a mellbimbo az még azért érzékeny és ennyi. Remélem minden rendben van a babámmal.
2017. jan. 7. 15:45
6/6 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom ha nem láttam volna az ultrahangon a picit else hinném hogy terhes vagyok ha ránézek a képre csak akkor tudatosul hogy mi is van valojában egyébként nem olyanok a hétköznapjaim mibtha semmi sem történt volna
2017. jan. 7. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!