Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Klion d 100 lehet használni...

Klion d 100 lehet használni kora terhesen?

Figyelt kérdés
P3 lett a citológiám és az orvos ezt irta fel de 7 hetes terhes vagyok. Nem ártok a babának ha használom a gyógyszert?
2017. jan. 5. 20:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Elvileg az első harmadban nem lehet.

De ha az orvos tud a terhességről, akkor ő lehet jobban ért hozzá.

2017. jan. 5. 20:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Persze tud ő állapitotta meg ma és ma irta fel a klion d, semmi tünetem nincs se folyás se viszketés semmi.... Nem tudom el. Elmerjem e kezdeni szedni.... Nagyon sakat vártunk a picire
2017. jan. 5. 20:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Az első 12 hétben nem.Nekem ezt mondta a dokim.Nem tudom mi pontosan a panaszod,de csak tudja az orvosod mit csinál!!!!???
2017. jan. 5. 21:41
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenkiben megbízni csak azért, mert orvos

A klion d ráadásul kérdéses is a hatékonyságát tekintve

2017. jan. 5. 22:14
 5/11 anonim ***** válasza:
De hat P3as lett a citologiaja!! Az mar majdnem rak megelozo allapot. En hinnek a dokinak. P3-at kezelni kell mert amiatt fog elmenni a baba nem a gyogyszer miatt.
2017. jan. 5. 22:31
 6/11 anonim ***** válasza:
De klion d vel....?az csoda hogy vényes..
2017. jan. 5. 22:39
 7/11 A kérdező kommentje:
És ha nem kezdem el használni? A babát nem akarom veszélybe sodorni olyan sokat vártunk rá. Az van irva a papirra hogy gyulladás megelöző kezelés után 3 hó múlva kontroll citológia.
2017. jan. 6. 04:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Én biztosan elkezdeném, mert a P3 nem játék, azzal nagyobb bajba sodorhatod Őt! A gyógyszereket az orvosok előny-kockázat mérlegest követően írják fel. De ha nagyon-nagyon aggódsz, akkor menj el SOS egy másik nőgyógyászhoz és kérj másfajta gyógyszert. Mert valamilyen gyógyszer erre kelleni fog...
2017. jan. 6. 10:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazából én nem érzem szükségét a gyógyszernek. Rákszürés után kb 2 héttel égett visszketett lent nagyon amkor 5 napig használtam a klion d orvosi utasitásra (nem ettöl az orvostól) minden panaszom megszünt... Igy nem tudom mi tévő legyek. A hüvely ph teljesen jó. 19. Én uh 20.án magán orvos nem tudom, lehet addig várok vele.... Szerintetek?
2017. jan. 6. 12:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Te tudod h jatszol-e egy p3-as citologiaval... ami mar kozel all a rakmegelozo allapothoz. A rakot sem "erzi" az ember, de attol még van. Olvasd csak el Urban Zsofia blogjat. Nala a dokik sem vettek komolyan a p3-at. Szoval en mar leirtam a velemenyem de a Te eleted es Te tested benne a Te babaddal. Sajat dontesed.
2017. jan. 6. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!