Crl: 8 mm. Hány hetes terhességnek felel meg? Mikor fogant a baba?
Nehez kerdes, mert hosszu tavon a szex tarthat(na) ossze benneteket. Sajnos, vagy nem sajnos, de szex nelkul ritkan mukodik egy parkapcsolat. Mi, a ferjemmel heti 4-5 alkalommal szexelunk es nemntudnam elkepzelni, hogy ez kevesebb legyen.
DE! Most az a legfontosabb szerintem, hogy a baba erdekeben te kiegyensulyozott legyel es ha most kitalalsz a parodnak, h mi tortent, elkezdetek szetcuccolni, esetleg atkoltozol a kollegadhoz es kenytelen-kelletlen elkezdesz uj eletet kialakitani, akkor nem leszel kiegyensulyozott a kovetkezo par honapban, mert ido lezarni egy kapcsolatot, ido es lelkileg megterhelo erzelmileg feldolgozni es anyospajtas is valoszinuleg ugy tekintene rad, hogy te vagy a kislany, akit felcsinalt a fia es a nyakukba akaszkodsz a babaval egyutt. Nyilvan anyos a sajat fia erdekeit nezne es veled szemben biztosan fenntartasai lennenek. Legjobb esetben nem igy viselkedne, de en nem szivesen probalnam ki...
Egyaltalan nem biztos, hogy a szereto az apuka! Sokan arra hivatkoznak, hogy a parod 2 evig nem tudott osszehozni neked egy babat, ezert valoszinubb a szereto. Pedig ez egy nagy baromsag! Nekunk 5 ev kellett, hogy osszehozzuk a babat es nem szereto csinalta, hanem a ferjem, akivel 5 evig nem sikerult. Nem csak a ferfin mulik! Ha rendszeres a mensid, akkor sem biztos, hogy van peteeresed. Lehet, hogy eddig sikerult mindig elkerulni a peteeres idejet, most viszont pont jokor voltatok egyutt es siman lehet a parod az apuka.
En tutira azt neznem, hogy hol lenne jobb a babanak. Nektek ott a csaladi feszek, megszokott parkapcsolat, szepen kialakitottatok az eleteteket. A babanak ott lenne a legjobb. Lehetseges, hogy kesobb ra fog menni a kapcsolatotok a paroddal arra, hogy nem szexeltek eleget, de addig is van idotok megbeszelni ezt, esetleg a parod megprobalhat valtoztatni rajta (mondjuk sosem ertettem az ilyen ferfiakat, akik ilyen ritkan tartanak igenyt a szexre. Az en ferjem non stop kepes lenne dugni...). Valahogy ki kene deriteni, hogy mi a baj a paroddal, mert ilyen nincs egeszseges ferfinal, hogy nem akar szexelni. Mondtad mar neki egyebkent, hogy neked ettol tobb kell? Nem fel tole, hogy mas karjaiban fogsz kikotni?
Sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél.Másik kérdésben olvastam hogy 500000Ft a vizsgálat ami már megállapítja a 8.betöltött terhességi hét után az apa kilétét.Nyilván ez nagyon sok pénz,uh meg kell várni a megszületést.
A válaszok után azon gondolkodtam,h ha a másik pasihoz költözöl,de nem ő az apa,akkor mi lesz...Akkor hiába jó a szex,ha nem az övé a baba...
Nem lehet hogy a párodnak van valakije?Én ezt tudom elkepzelni,még ha a tenyerén hordoz is(bűntudatból is lehet).
Végül is ha maradsz attól még a baba születése után is kiderülhet a dolog,de nagyobb lesz a bomba...Mondanám hogy felejtsd el,de mivel te nem szereted a párod,biztos hogy nem maradtok együtt ha nem változik a helyzet,de már utána a fejéhez vágni h lehet nem is tiéd a gyerek..Nem túl fair.Ha viszont eldöntötted,hogy maradsz,szerintem mély hallgatás és próbálj te is máshogy állni a kapcsolatodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!