Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. ujnyi nyitott meszaly mit...

3. ujnyi nyitott meszaly mit jelent? Barmikor megszulhetek?

Figyelt kérdés
Majusra vagyok ki irva doki nem utalt be a korhazba csak anyit mondott hogy vigyaznom kell nehogy megrepedjen a burok
2017. jan. 5. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Jó fej dokid van, de én azért keresnék helyette másikat.

Azt nem mondta, hogy mivel tudsz vigyázni, hogy a burok ne repedjen meg? Már csak azért is, mert tudósok a mai napig kutatják, hogy pontosan mi az, ami beindítja a szülést ill. a burkot megrepeszti. Jó, hát gondolom kötőtűt meg amúgy sem akartál magadnak feldugdosni...

Egyem a kis szívét a doktor úrnak, hogy egy taliga pénzért annyira már nem futja, hogy nem fél szavakat vakkant oda a kismamának, akinek nincs nőgyógyászati ismerete, és úgy engedi haza, hogy kevesebbet tud, mint mikor otthonról elindult... Bocs, de az ilyen dokikat én szájbaverném szívlapáttal, és lefogadom, hogy nem vagyok vele egyedül.

Az biztos, hogy nem emelhetsz, nem terhelheted magad, gondolom nincs szex, se forró fürdő, se uszoda. A fertőzésekkel amúgy is nagyon kell vigyázni, ha nyitva van a méhszáj akár egy kicsit is.

Na de három ujjnyira... hát négy ujjnyinál már nyomni kell! Komolyan nem is értem a dokit.

Mindenképp keress fel valaki mást, akit többen is ajánlanak, hogy alapos és normális a kismamákkal, az ilyet meg kerüld el.

Szerintem.

2017. jan. 5. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Remelhetoleg felnott no vagy. Ilyen iras, botrany.

Amugy orvost valtanek...

2017. jan. 5. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Májusra vagy kiírva? Az még 5 hónap! 3ujjnyi mehszajjal addig biztos nem huzod!

Gyakorlatilag a második trimeszter elején lévő vetélés előtt állsz. A babának még semmi esélye életben maradni.

Nem ijesztgetni akarlak, hanem rádöbbenteni, hogy azonnal, még ma keress fel egy olyan orvost, aki ezzel érdemben foglalkozik.

Indulj most!

2017. jan. 5. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Orvos utàn pedig egy nyelvtan tanàr...van aki házhoz jár......
2017. jan. 5. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

Nem azok válaszait kell töröltetni, akik megszólták a helyesírásod, hanem a kérdésed. Tudod, a mészály még mindig ott figyel és reklámozza a tanulatlanságodat. Meg az ujnyi. Meg a ki irva. Meg az anyit. Nem is sorolom tovább.

Szállj magadba.

2017. jan. 5. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Most potyogd be a soraidat hibatlanul, ha mar toroltedni tudtal;)

Annyit sugok: mehszaj!

2017. jan. 5. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!