Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez? Piros folt a...

Mi lehet ez? Piros folt a hónaljnál?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hete a hónom alatt mindkét oldalon megjelent valami piros folt. Egy napig fájt, aztán hámlani kezdett. Mostanra már sokkal halványabb és nem is fáj. Mitől lehet ez? Ekcéma vagy csak a meleg és terhesség miatt más az izzadás és attól van?

Köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 4. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
az izzadás miatt felázalgott és ahogy dörzsöli a ruha lehámlott. Hintőpor és ne vakard.Ha erősödik,bőrgyógyász
2010. máj. 4. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekeln. Pár hete a felkarom belső felén van 1-1 folt,piros, néha viszket, néha hámlik. Körömvirág meg Sudocrem amivel próbálkoztam, javulás semmi. Épp bőrgyógyászt keresek a közeli városba.
2010. máj. 6. 22:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves 2. válaszoló!

Ugyanolyan folt van szerintem nálam is.

Én is körömvirágkrémet használok rá, nekem az segít, de nem tudom mi múlasztaná el teljesen. Ha mész bőrgyógyászhoz, megírnád mit mondott?

Előre is köszönöm szépen!

2010. máj. 7. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha találok bőrgyógyászt és eljutok mindenképp megírom. De ha te mennél hamarabb gondolj rám:)
2010. máj. 7. 13:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Ok és köszi! :-)
2010. máj. 7. 14:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom olvasod-e még, de remélem igen. Szóval egy újabb tipp: egyszerű Nivea testápolóval kezdtem el kenni, és már csak épphogy látszik. Próbáld ki, hátha nálad is beválik!

Azért a bőrgyógyászos tapasztalatodat továbbra is várom! :-)

2010. máj. 11. 10:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha még olvasod:

Tegnap sikerült eljutnom bőrgyógyászhoz. Igazán sokra nem mentem vele, konkrétumot nem tudott mondani. Lehet fogtól, nőgyógyi gyulladástól, cukortól, pajzsmirigytől,hormonváltozástól-bár az félidő után szokott inkább panaszt okozni, kutyától, macskától stb...

Írt kenőcsöt: Locoid, ezzel kenem, kíváncsi vagyok jó lesz e.

Ezért kár volt kisebb vagyont kifizetnem, ilyen kenőcsöt kapott anno 3 hónapos lányom is a foltjaira, csak nem mertem pocakosan kenni.

Remélem már eltüntek a foltjaid:)

2010. júl. 21. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!