A terhessegetek elso szakaszaban milyen szinu, allagu es mennyisegu volt a folyasotok? Vagy egyaltalan volt-e?
Figyelt kérdés
Nekem suru kremszeru feher, neha sargas es nem tul sok.Szerintetek ez normalis?2010. máj. 4. 07:52
1/9 anonim válasza:
fehér,híg,és az addigi semmihez képes sok. a sárgás utalhat fertőzésre.
2/9 anonim válasza:
A terhességem alatt folyamatosan vízszerű folyásom volt.Színtelen,szagtalan pont mint a víz.Néha komolyan olyan volt mintha bepisiltem volna.De ahogy megszületett a kisfiam elmúlt egyből.
3/9 anonim válasza:
Szia! Én még az elején vagyok, de nekem peteérés után óta, száraz a hüvelyem, vagyis gondolom száraz, mert a fehérneműn nem látok foltot, nyúlkálni meg nem akarok. ( 6hetes vagyok )
4/9 anonim válasza:
szia. nekem nem volt több folyásom a terhesség előttitől. szerencsére akkor sem volt kóros. még mindig így van, hát remélem egy darabig még így is marad, bár tudom hogy elkerülhetetlen.
20 hetes km
5/9 anonim válasza:
Bő, és vizes állagú.Mindenkinek más...
6/9 anonim válasza:
Nekem vagy nem volt folyás vagy vizes volt az elején.
Kb a 2. trimeszterben kezdett fehér-krémesre átváltani.
7/9 anonim válasza:
Nekem a 12. héttől van folyásom, a vizes és a fehér krémes váltogatja egymást mai napig és nem jön olyan sok mennyiségben még egyenlőre :)
17h km
8/9 anonim válasza:
Szia!Nekem a kimaradt menzikor, és környékén, sűrű krémes folyásom volt, most 5+5 naposan, meg sok krémes, és egyben vizes folyásom van. Nekem mindig a vizes folyás jelentette a menzimet anno!
9/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat,
elso valaszolonak nem annyira sarga, mint fertozeskor,tudom az milyen, az is lehet csak en latom enyhen sargasnak, de azert mindenkepp megbeszelem a dokimmal.
Jo babavarast mindenkinek!
2010. máj. 5. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!