Szchylla kérdése:
A zalaegerszegi Léda Magánklinikáròl mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Babamozit, 4d-s vizsgàlatot szeretnèk csinàltatni, valamimt nem meghatàroztatàst, most a 20.hètben jàrok! A18. hèten nem tudtàk megmondani a babòm nemèt, s nagggyon kivàncsi lennèk rà. A Lèda magànklinikàròl vannak tapasztalataitok, vagy hol lenne èrdemes mostanaban ilyesmit csinàltatni 2017. januàrjàban?2017. jan. 1. 17:01
1/3 anonim válasza:
Szia! Én a terhességem alatt végig oda jártam, igaz a 4d babamozit Nagykanizsán csináltattam, mivel ott lakom. Nekem a 12.héten 80%-ra meg tudta mondani az orvosom a nemét (kisfiú), egy hete szültem. Ha úgy alakulna, hogy lenne második, akkor is a Lédába jarnék.
2/3 anonim válasza:
maga a klinika fiatal, nem régen nyitották meg. zalaegerszeg legjobb orvosainak vannak itt a magánrendelési, többször voltunk itt családommal különöző problémákkal, mindig elégedetten távoztunk, el is vártuk mivel ha az ember fizet akkor már nyújtsák azt a pluszt amit a TB és nél nem kap meg az ember, jó hely csak kevésbé ismert és nem tudom hogy hosszútávon mennyire fog az emberekben rögződni meg hogy meddig tudják fenntartani az intézményt mivel nem 2 fillér egy klinikát fenntartani plusz lesz e fizetőképes páciensréteg a városban.....
3/3 anonim válasza:
Én nőgyógyászati vizsgálatokra, és terhes gondozásra is jártam. Szép környezet, jó orvos. De! Amikor nőgyógyászati vizsgálatra jártam, sajnos több hónapos fertőzéses betegség miatt, a vizsgálat után a recepciós hölgy olvasgatja a leletem, mert onnan tudja, hogy mennyit kell fizetni. Hát én úgy gondolom, hogy ő neki semmi köze a problémámhoz, ráadásul látásból ismerjük is egymást, így aztán végképp kellemetlen, hogy ő olvasgatja az aktuális bűzös zöld folyásomról szóló leletem. Jó lenne, ha erre találnának más megoldást, valami kódszámot amit az orvos ír ki, és annak megfelelően kellene fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!