Terhesség 6-8. hetében Panadolt be lehet venni? Vagy mit ajánlotok ami nem árthat? (Fogfájás) Köszönöm ha válaszoltok!
Figyelt kérdés
2016. dec. 31. 12:27
1/14 anonim válasza:
En csak azt vettem be, amikor valami nagyon fájt. Terhesen azt szokták ajánlani !
2/14 anonim válasza:
Igen, be lehet.
Viszont azért a fogadat nézesd meg fogorvossal is.
3/14 anonim válasza:
Kérdezd meg az ügyeletet, az első trimeszterben a legkárosabbak a gyógyszerek, fontos, hogy a legártalmatlanabbat válaszd.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
Persze meg fogom nézetni is, de most hirtelen jött...
Tudom, hogy ilyenkor a legveszélyesebb, és a Panadol papírján azt olvastam, hogy nem ajánlott terhesség esetén! A gyógyszertárban viszont direkt olyan gyógyszert kértem, ami ebben az esetben nem árt!
Akkor most bevehetek egyet szerintetek?
Ügyelet megkérdezése is jó ötlet!
Köszönöm még egyszer!
2016. dec. 31. 12:44
5/14 anonim válasza:
Igen, azt be lehet venni, én is azt használtam szükség esetén.
6/14 anonim válasza:
Kek panadolt nyugodtan beveheted vagy még jobb a paramax rapid. Aztan hetfon irany a fogorvos. ;)
7/14 A kérdező kommentje:
Panadol Rapid amit kaptam!
Remélem akkor nem ártok azzal!
Köszönöm még egyszer, hogy írtatok - vagy ha még írtok azt is! - és Boldog Új Évet kívánok minden kedves válaszolónak!
2016. dec. 31. 13:03
8/14 anonim válasza:
Egyszer nem árt.De rendszeresen ne szedd a Rapidot.Koffein van benne.
9/14 anonim válasza:
Az egy másik típus: Panadol rapid extra. Ebbe nincs koffein!
10/14 anonim válasza:
Semmit nem szedtem, tűrtem míg nem kerültem orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!