Szerintetek haz normális hogy sohasem nem maradok terhes? Lehet rosszkor időzitunk! Vagy baj lehet?
Eleg valoszinu h nogyogyaszati problemad van vagy a pároddal van problèma. Ha 1 ev utan valaki nem lesz igy terhes, akkor a pár tagjait kivizsgálják. Hormonalis vagy szervi gond lehet. Forduljatok orvoshoz.
Párod andrológushoz, te pedig elso lepeskent nődokihoz. Lehetőleg magànba !
Nem igazán. Fiataloknál 2 év után (mert ők még "ráérnek"), idősebbeknél 1 év után el szoktak kezdeni vizsgálódni.
Ha van kedved meg időd kísérletezni, próbálj hőmérőzni, abból kiderül, van-e egyáltalán peteérésed.
Ha nincs, akkor nézess hormonsort, inzulint és pajzsmirigyet. A semmi, akkor a továbbiakat majd elmondják.
Bármi lehet.
Mi nem voltunk kivizsgáláson, csak engem néztek meg párszor hogy van peteérésem, minden rendben volt meg rendszeres volt a mensim is. Ennyi.
7 év után sikerült végül spontán amikor elköltöztünk egy másik albérletbe, pont akkor...
mije van? :) herevíz sérve? :)
szerintem inkább herevisszérsérv lesz az.
7-es
Tényleg létezik ilyen h herevíz sérv!
Mi az h nem maradsz terhes?
teherbe esel és elvetelsz? mert az h nem maradsz terhes azt jelenti h voltál de nem maradt meg.
Nem esel teherbe...ez a helyes mondat.
Minden 2.nő szenved pajzsmirigy problemától, lehet az a baj...
Rendszeres a vérzésed?
Nézessétek meg magatokat...
Nem fordult meg a fejedbe talán nődokihoz kéne menni! Vagy esetleg meddőségi kivizsgálásra!
Szerintem itt senki nem orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!