Anyukák, Ti meddig és mennyi terhesvitamint szedtetek?
A sima multivitaminokkal óvatosan, lányok, mert sok benne az A-vitamin, ami fejlődési rendellenességet okozhat. Nem véletlenül van külön terhesvitamin.
Én a 12. hétig majdnem minden nap szedtem először Matruellét, aztán orvosi tanácsra Femibiont, de nem éreztem jól magam tőle, ezért most visszaváltottam Matruellére. Most 2 naponta szedem, és minden másnap pedig D és C vitamint és folsavat. És minden nap Magne B6-ot, legalább egyet, néha többet (ha fáj a hasam).
2 okból váltogatom: egyrészt azt olvastam, hogy a terhesvitamintól lesznek az "óriásbabák" (nem tudom, igaz-e), másrészt (és ez a fontosabb ok) tél van, kell a C és D vitamin a betegségek ellen, viszont terhesvitamin mellé már nem merek bevenni, félek, hogy sok lesz, mert mindegyikből van a terhesvitaminban is (igaz, kevesebb).
12# ez igaz, de a dokim megsem szolt, hogy ne! :) van 2 teljesen èp gyermekem. Megùsztuk!
En magneziumot szedtem, Kalciumot es neha napjan multivitamint! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!