Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt köztetek olyan, akinek...

Volt köztetek olyan, akinek az átjárhatóságit + hasi és méhtükrözést a valószínüsíthető ovuláció után végezték?

Figyelt kérdés
Én akkorra kaptam időpontot, először azt hittem, hogy nem gond, de mostanra nagyon elbizonytalanodtam. Légyszi olyanok írjanak, akinek van saját tapasztalata, mert azt tudom, hogy elméletileg nem olyankor szokták. Arra vagyok kíváncsi, hogy gyakorlatilag azért előfordulhat-e ilyen?
2010. máj. 3. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ovuláció előtt végezték és előrébb is kellett hozni a műtét időpontját mert hamarabb jött meg a mensim és ezzel az ovum is előrébb jött. Az orvosom azt mondta, hogy KIZÁRÓLAG a ciklus elején lehet elvégezni a műtétet. Egyrészt azért, mert olyankor látni a legjobban, hogy mi a helyzet odabent másrészt meg azért mert az átjárhatóságival kimoshatnák a petevezetékből a kiszabadult petét és abból akár méhen kívüli terhesség is előfordulhat. Én hiszek az orvosomnak mert ez a szakterülete biztos, hogy nagyon jól tudja mit csinál!

Szóval szerintem kizárt, hogy a ciklus második felében elvégezzék a műtétet. Hol műtenek Téged? Az orvos mit mond?

2010. máj. 3. 19:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia! Nekem is azt mondta az orvos először, hogy akkor végzik.

Aztán kérdezte, hogy mikor van a várható menstruációm. Én erre mondtam, hogy várhatóan 1-4 ig valamikor lesz a mensim első napja.(Még vissza is kérdezett egyszer.)Erre én válaszoltam, hogy igen, akkor, ezután ezt mondtam: "általában 6-7 napos, ezért én úgy számoltam, hogy 11-e után kellene időpontot keresni"Most próbáltam pontosan felidézni, hogy hogy mit mondtam, hogy ez félreérthető lehet-e, mert mostmár csak arra tudok gondolnia, hogy nem értett meg tisztán. Jaj, nem tudom, mit csináljak. :-((( (Egyébként 20.-ára adott időpontot, és akkor voltam a buta, hogy nem kérdeztem rá, de eszembe sem jutott, hogy félreérthetett)

Szerintetek ha az asszisztenst felhívom, az tud segíteni?

Ja és köszi a választ, és kérlek aki tud, segítsen, mert mostmár nagyon ideges vagyok.

2010. máj. 3. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem hívd fel az asszisztenst beszéld meg vele, hogy amikor megjön a mensid újra telefonálsz és akkor véglegesítitek a műtét időpontját. És akkor az tuti, hogy jó lesz. Ahogy írtam nekem is meg kellett változtatni az időpontot. Már megvolt a műtét napja, intéztem a vizsgálatokat és előbb jött meg. Azonnal felhívtam az orvosom és mondtam neki, hogy így már késő lesz szerintem és azt mondta, hogy nagyon jó, hogy szóltam, mert......... (ezt már leírtam az előbb). Nyugodj meg, ne idegeskedj és ne félj elintézni, mert a Te egészséged a tét ezért senki nem tehet Neked szemrehányást és nem is fog. Sőt! Biztos, hogy helyeselni fogja az orvos, hogy szóltál.
2010. máj. 3. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Felhívtam az asszisztenst, azt mondta, hogy valóban az az ideális, de sokan várnak műtétre így valószínű ezért kaptam ilyen késői időpontot. Nincs gond ezzel, akkor is elvégzik.
2010. máj. 3. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg előtte szokták végezni, de én is hallottam már egyszer valakitől, hogy ovu után csinálták időpontegyeztetési problémák miatt. Arra emlékszem, hogy abban a hónapban védekezniük kellett a műtét előtt!

2010. máj. 3. 21:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nekünk nem mondtak ilyet, de mi is úgy döntöttünk, hogy védekezni fogunk. Nálunk nem történt hiba, megcsinálják akkor is, csak nem az az ideális. Csak menstruáció alatt nem végzik el.

2010. máj. 4. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!